27 AYDIR SEYHAN’IN SOKAKLARINDAYIM

GÜNDEM 09.03.2018 - 15:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2269+ kez okundu.
 

27 AYDIR SEYHAN’IN SOKAKLARINDAYIM

MHP’li Şehmus Uçar:
  “MÜKAFATINI GÖRECEĞİM” Yerel seçimlere bir yıl kaldı. MHP’li siyasetçi Şehmus Uçar, yaklaşık 27 aydır Seyhan ilçesini adeta karış karış dolaşıyor, vatandaşla sohbet ediyor, partisi için oy istiyor. Uçar, bugüne kadar 96 mahallenin tamamını gezdiğini hatırlatarak, bunun mükâfatını da görmeye başladığını söyledi.  YENİ ÇALIŞMA OFİSİ AÇTI  Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli’yi Kocavezir İş Merkezi’ndeki yeni çalışma ofisinde ağırlayan Uçar, 3849 kişiyle yapılan bir anket sonucunu da ilk kez Egemen’e açıkladı. Uçar, “Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz” sorusu yöneltilen vatandaşların yüzde 26,60’ının kendisine teveccüh gösterdiğini söyledi. 4 yıldır Seyhan Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan CHP’li Zeydan Karalar ise 26,90 oy alıyor.  SEYHAN’IN EN ÖNCELİKLİ SORUNU: ALTYAPI Ankette, Seyhan ilçesinin öncelikleri arasında en önemlisinin “altyapı” olarak ortaya çıktığını hatırlatan Uçar, “Seyhan’da vatandaş en öncelikli ikinci sonunu kentsel dönüşüm ve imar planlama, ardından sosyal yardımlar, spor tesisi, park ve dinlenme yerleri geliyor. Kent Meydanı ise 3,70’le ankette yer alıyor” dedi. Uçar, Türkiye’nin en büyük ilçeleri arasında yer alan Seyhan’ın betonlaşmadan uzak, daha yeşil olmasını istediği için yola çıktığını sözlerine ekledi.
MHP’li Şehmus Uçar:

 

“MÜKAFATINI GÖRECEĞİM”
Yerel seçimlere bir yıl kaldı. MHP’li siyasetçi Şehmus Uçar, yaklaşık 27 aydır Seyhan ilçesini adeta karış karış dolaşıyor, vatandaşla sohbet ediyor, partisi için oy istiyor. Uçar, bugüne kadar 96 mahallenin tamamını gezdiğini hatırlatarak, bunun mükâfatını da görmeye başladığını söyledi. 
YENİ ÇALIŞMA OFİSİ AÇTI 
Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli’yi Kocavezir İş Merkezi’ndeki yeni çalışma ofisinde ağırlayan Uçar, 3849 kişiyle yapılan bir anket sonucunu da ilk kez Egemen’e açıkladı. Uçar, “Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz” sorusu yöneltilen vatandaşların yüzde 26,60’ının kendisine teveccüh gösterdiğini söyledi. 4 yıldır Seyhan Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan CHP’li Zeydan Karalar ise 26,90 oy alıyor. 
SEYHAN’IN EN ÖNCELİKLİ SORUNU: ALTYAPI
Ankette, Seyhan ilçesinin öncelikleri arasında en önemlisinin “altyapı” olarak ortaya çıktığını hatırlatan Uçar, “Seyhan’da vatandaş en öncelikli ikinci sonunu kentsel dönüşüm ve imar planlama, ardından sosyal yardımlar, spor tesisi, park ve dinlenme yerleri geliyor. Kent Meydanı ise 3,70’le ankette yer alıyor” dedi. Uçar, Türkiye’nin en büyük ilçeleri arasında yer alan Seyhan’ın betonlaşmadan uzak, daha yeşil olmasını istediği için yola çıktığını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.