GÜNEY ADANA ESKKK'DE ORTAKLARDAN SUSAR'A TAM DESTEK…

GÜNDEM 26.03.2018 - 14:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3127+ kez okundu.
 

GÜNEY ADANA ESKKK'DE ORTAKLARDAN SUSAR'A TAM DESTEK…

  ADANA - 1.Bölge Birliği ESKKK'ne bağlı Güney Adana ESKKK Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek listeyle girilen seçimde ortaklardan tam destek alan Mevcut Başkan Mehmet Susar ile yönetim ve denetimi 3 yıllığına göreve yeniden seçildi.   Ziyapaşa Park Otel'de Bakanlık Temsilcileri nezaretinde yapılan genel kurulun divan başkanlığını da verilen teklifin oy birliğiyle kabulü üzerine 1.Bölge Birliği Başkanı Muhammet Yalçın, yardımcılıklarını da Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Ceyhan ESKKK Başkanı İbrahim İkidağ ile Kuzey Adana ESKKK Başkan Vekili Tahir Alparslan üstlendiler.   Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Başkan Vekilleri, Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustaf Göktaş ve Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Kenan Yılmaz, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, Marangoz - Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Yalçın Avcı, Kuzey Adana ESKKK Başkanı Faruk Barışık,  Adana Toroslar ESKKK Başkanı Hacı Ahmet Göçer, Şoförler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Barışık ile MHP Seyhan Belediyesi Başkan Aday Adayı Şehmuz Uçar ile çok sayıda kooperatif ortağının da katıldığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.   MHP Belediye Meclis Üyesi ve Av.Müslüm Susar tarafnıdan yönetim, denetim kurulu faaliyet raporları ile bilanço okunarak ortakların onayına sunuldu, oy birliğiyle kabul edildi. Yeni dönem çalışma programı ile tahmini bütçe de okunarak oylandı, oy birliğiyle kabul edildi.   Dilek ve temenniler bölümünde, önce Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek kürsüye davet edildi,ortaklara hitaben konuştu. Sözütek konuşmasında, öncelikle Başkan Susar ile Kiremithanespor'u BAL Ligi'ne taşıyan Başkan Veysel Susar'ı tebrik ederek başarılar diledi. Sözütek, salonda bulunanlardan, ülkemizin bekası için Suriye'de çarpışan kahraman Türk Ordusu ve şehitlerimize her zaman dua etmelerini, gazilere de şifalar dilenmesini istedi.   Daha sonra Kiremithanespor Başkanı Veysel Susar kürsüye geldi. Veysel Susar, Adana'nın merkez mahallelerinden olan Kiremithane'nin adını taşıyan Kiremithanespor'u, özellikle de o bölgede yaşayan gençleri uyuşturucu batağından uzak tutmak amacıyla kulübe destek verdiklerini vemaddi - manevi katkılarıyla şampiyon yaptıklarını söyleyerek, yeni süreçte yükün ağır olacağını, her kesimden destek beklediklerini ifade ederek alkışlandı.   Seçimler bölümünde, Mehmet Susar başkanlığındaki Cengiz Pekbahadır ve Hüseyin Aslan'dan oluşan yönetim kurulu ile Ahmet Rıza Bağcı ve Serkan Çatmaz'dan teşkil denetim kurulu üyeleri,Mehmet Susar, Cengiz Pekbahadır ve Hüseyin Aslan'dan oluşan üst birlik temsilcileri okunarak oylamaya sunuldu, oy birliğiyle kabul edilince, Başkan Susar ve ekibi 3 yıllığına göreve seçilmiş oldu.

 

ADANA - 1.Bölge Birliği ESKKK'ne bağlı Güney Adana ESKKK Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek listeyle girilen seçimde ortaklardan tam destek alan Mevcut Başkan Mehmet Susar ile yönetim ve denetimi 3 yıllığına göreve yeniden seçildi.

 

Ziyapaşa Park Otel'de Bakanlık Temsilcileri nezaretinde yapılan genel kurulun divan başkanlığını da verilen teklifin oy birliğiyle kabulü üzerine 1.Bölge Birliği Başkanı Muhammet Yalçın, yardımcılıklarını da Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Ceyhan ESKKK Başkanı İbrahim İkidağ ile Kuzey Adana ESKKK Başkan Vekili Tahir Alparslan üstlendiler.

 

Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Başkan Vekilleri, Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustaf Göktaş ve Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Kenan Yılmaz, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, Marangoz - Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Yalçın Avcı, Kuzey Adana ESKKK Başkanı Faruk Barışık,  Adana Toroslar ESKKK Başkanı Hacı Ahmet Göçer, Şoförler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Barışık ile MHP Seyhan Belediyesi Başkan Aday Adayı Şehmuz Uçar ile çok sayıda kooperatif ortağının da katıldığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

 

MHP Belediye Meclis Üyesi ve Av.Müslüm Susar tarafnıdan yönetim, denetim kurulu faaliyet raporları ile bilanço okunarak ortakların onayına sunuldu, oy birliğiyle kabul edildi. Yeni dönem çalışma programı ile tahmini bütçe de okunarak oylandı, oy birliğiyle kabul edildi.

 

Dilek ve temenniler bölümünde, önce Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek kürsüye davet edildi,ortaklara hitaben konuştu. Sözütek konuşmasında, öncelikle Başkan Susar ile Kiremithanespor'u BAL Ligi'ne taşıyan Başkan Veysel Susar'ı tebrik ederek başarılar diledi. Sözütek, salonda bulunanlardan, ülkemizin bekası için Suriye'de çarpışan kahraman Türk Ordusu ve şehitlerimize her zaman dua etmelerini, gazilere de şifalar dilenmesini istedi.

 

Daha sonra Kiremithanespor Başkanı Veysel Susar kürsüye geldi. Veysel Susar, Adana'nın merkez mahallelerinden olan Kiremithane'nin adını taşıyan Kiremithanespor'u, özellikle de o bölgede yaşayan gençleri uyuşturucu batağından uzak tutmak amacıyla kulübe destek verdiklerini vemaddi - manevi katkılarıyla şampiyon yaptıklarını söyleyerek, yeni süreçte yükün ağır olacağını, her kesimden destek beklediklerini ifade ederek alkışlandı.

 

Seçimler bölümünde, Mehmet Susar başkanlığındaki Cengiz Pekbahadır ve Hüseyin Aslan'dan oluşan yönetim kurulu ile Ahmet Rıza Bağcı ve Serkan Çatmaz'dan teşkil denetim kurulu üyeleri,Mehmet Susar, Cengiz Pekbahadır ve Hüseyin Aslan'dan oluşan üst birlik temsilcileri okunarak oylamaya sunuldu, oy birliğiyle kabul edilince, Başkan Susar ve ekibi 3 yıllığına göreve seçilmiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.