DEMİRTAŞ, KILIÇ’IN SENE-İ DEVRİYESİ MEVLİDİNE KATILDI

GÜNDEM 26.03.2018 - 14:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2322+ kez okundu.
 

DEMİRTAŞ, KILIÇ’IN SENE-İ DEVRİYESİ MEVLİDİNE KATILDI

  Vali Mahmut Demirtaş, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye'nin kuzeyindeki El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ ile yaşanan çatışmada şehit olan ve memleketi Adana’da toprağa verilen Piyade Uzman Çavuş Gökhan Kılıç’ın sene-i devriyesi dolayısıyla düzenlenen mevlid programına katıldı.   Yüreğir İlçesi Sarıçam  Mahallesi’ndeki Çok Amaçlı Mahalle Evi'nde düzenlenen mevlid programına Vali Mahmut Demirtaş’ın yanı sıra Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, şehidin ailesi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı.   Şehit Piyade Uzman Çavuş Gökhan Kılıç’ın babası Mehmet Kılıç ile yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen Vali Demirtaş, vatan için canlarını veren aziz şehitleri ve gazileri bir kez daha rahmetle, minnetle andıklarını söyledi.   Vali Mahmut Demirtaş’ın, ülkenin birlik ve beraberliğine kast eden odakların hain emellerine asla ulaşamayacaklarını vurguladığı mevlid programı,Şehit Piyade Uzman Çavuş Gökhan Kılıç ve tüm şehitlerin ruhlarına dualar ve Kur-an’ı Kerim’den süreler okunarak, Allah’tan rahmet temennisinde bulunulmasıyla son buldu.  

 

Vali Mahmut Demirtaş, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye'nin kuzeyindeki El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ ile yaşanan çatışmada şehit olan ve memleketi Adana’da toprağa verilen Piyade Uzman Çavuş Gökhan Kılıç’ın sene-i devriyesi dolayısıyla düzenlenen mevlid programına katıldı.

 

Yüreğir İlçesi Sarıçam  Mahallesi’ndeki Çok Amaçlı Mahalle Evi'nde düzenlenen mevlid programına Vali Mahmut Demirtaş’ın yanı sıra Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, şehidin ailesi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı.

 

Şehit Piyade Uzman Çavuş Gökhan Kılıç’ın babası Mehmet Kılıç ile yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen Vali Demirtaş, vatan için canlarını veren aziz şehitleri ve gazileri bir kez daha rahmetle, minnetle andıklarını söyledi.

 

Vali Mahmut Demirtaş’ın, ülkenin birlik ve beraberliğine kast eden odakların hain emellerine asla ulaşamayacaklarını vurguladığı mevlid programı,Şehit Piyade Uzman Çavuş Gökhan Kılıç ve tüm şehitlerin ruhlarına dualar ve Kur-an’ı Kerim’den süreler okunarak, Allah’tan rahmet temennisinde bulunulmasıyla son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.