DEDESİ TORUNUNA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDU

GÜNDEM 29.03.2018 - 14:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2100+ kez okundu.
 

DEDESİ TORUNUNA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDU

Haber: Ayça ÖZTORUN Uzun zamandır davası süren sapık, torununa cinsel istismarda bulundu. Yargılandığı davada hak ettiği ceza verildi.  ÇOCUK SAPIĞINA 40 YIL CEZA... Silifke Ağır Ceza Mahkemesinde görülen, dede M.S. nin torunu A.S.ye nitelikli cinsel istismarı iddiasıyla görülen davada sanığa nitelikli cinsel istismar suçundan 40 yıl 6 ay hapis cezası verildi. TCK gereği suçun cezası 30 yılı geçemeyeceğinden bu suçtan 30 yıl hapis cezas, yanında sanığa müstehcenlik ve sağlığa zararlı madde temini suçündan, bir yıl altı ay ve bir yıl bir ay 15 gün cezaya hükmedildi. Davayı anne Ş.S.ve mağdur küçük vekili olarak takip eden Av.Şerife Arıcı Yıldız, " Kararın eyleme uygun şekilde en üst hadden ceza şeklinde verilmesi bizi ve kamu vicdanını bir nebze olsun teselli etmiştir. Davayı Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı ile birlikte takip ettik.Mersin Barosu katılma talebi kabul edilmediğinden gözlemci olarak yer aldı. Basın ve dernekler davaya ilgi gösterdiler. Toplumda yaygın hale gelen cinsel istismar suçu ile mücadele için davaların kamusal takibi önemlidir. Silifkeli Kadınlar da davayı duyarlılıkla izlediler.. Bu duyarlılık için teşekkür ediyorum. Çocuk istismarı ile ilgili mücadelemiz devam edecek dedi...

Haber: Ayça ÖZTORUN
Uzun zamandır davası süren sapık, torununa cinsel istismarda bulundu. Yargılandığı davada hak ettiği ceza verildi. 

ÇOCUK SAPIĞINA 40 YIL CEZA...

Silifke Ağır Ceza Mahkemesinde görülen, dede M.S. nin torunu A.S.ye nitelikli cinsel istismarı iddiasıyla görülen davada sanığa nitelikli cinsel istismar suçundan 40 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

TCK gereği suçun cezası 30 yılı geçemeyeceğinden bu suçtan 30 yıl hapis cezas, yanında sanığa müstehcenlik ve sağlığa zararlı madde temini suçündan, bir yıl altı ay ve bir yıl bir ay 15 gün cezaya hükmedildi.

Davayı anne Ş.S.ve mağdur küçük vekili olarak takip eden Av.Şerife Arıcı Yıldız, " Kararın eyleme uygun şekilde en üst hadden ceza şeklinde verilmesi bizi ve kamu vicdanını bir nebze olsun teselli etmiştir.

Davayı Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı ile birlikte takip ettik.Mersin Barosu katılma talebi kabul edilmediğinden gözlemci olarak yer aldı.
Basın ve dernekler davaya ilgi gösterdiler.

Toplumda yaygın hale gelen cinsel istismar suçu ile mücadele için davaların kamusal takibi önemlidir.
Silifkeli Kadınlar da davayı duyarlılıkla izlediler..
Bu duyarlılık için teşekkür ediyorum.
Çocuk istismarı ile ilgili mücadelemiz devam edecek dedi...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.