ESNAFLAR BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİNDE BULUŞTU.

GÜNDEM 05.04.2018 - 13:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1785+ kez okundu.
 

ESNAFLAR BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİNDE BULUŞTU.

  ADANA - Adana ESOB'a bağlı Merkez ile  Ceyhan ve Yumurtalık İlçeleri'nde hizmet veren esnaf odası başkanları, Birlik Başkanı Nihat Sözütek'in Yumurtalık'ta verdiği birlik ve dayanışma yemeğinde buluşarak örnek bir birliktelik tablosu oluşturdular. Esnaflar, seçim sürecinde Sözütek'e "Hep destek, tam destek"sözü verdiler.   Dostluk ve kardeşlik ortamında gerçekleşen  "Birlik, Beraberlik ve Dayanışma" yemeğinde, Birlik Başkanı Nihat Sözütek ile Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri ve Oda Başkanları, sıcak ve samimi bir ortamda sohbette bulunurken, ayrılırken de kucaklaşarak, Sözütek'e "Hep destek, tam destek" sözü verip, alkışlayarak uğurladılar.   Yumurtalık Esnaf Odası Başkanı Mustafa Denizhan Türker, evsahibi sıfatıyla gecede yaptığı konuşmada, uzun bir aradan sonra Yumurtalık'ta Birlik Başkanı Sözütek tarafından, dayanışma amacıyla başta Adana, Ceyhan ve Yumurtalık esnaf odaları olarak üst düzeyde ve yoğun bir katılımla bir etkinlik yapılarak ekip olarak bir araya gelinmesinden büyük mutluluk ve onur duyduğunu belirterek, katkıda bulunan herkese teşekkür etti.   Birlik Başkanı Sözütek de, Başkan Türker'e ekip vurgusundan dolayı teşekkür ederken, "Sayın başkan güzel ve nezih bir konuşma yaptı. Tabiî ki bizler de buraya ekibimizle geldik. Ekip derken biz herkesle ekibiz. Bizim şiarımız, hedefimiz, adalettir. Hak, hukuk özgürlükler. Bunlar bizim için çok çok önemli. Bizim dönemimizde hiç kimseye haksızlık adaletsizlik  yapılmadı, yapılmayacak.  Biz,ekibimizle 7/24 hizmetinizdeyiz. Ben, ekibimle özellikle Ceyhan ekibine, can kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.  Yüreklerinize, ayaklarınıza sağlık. Sağolun, var olun. Ceyhan grubu bize Merhum Kazım Barışık'tan emanettir. Bunun bilinciyle sizlere sahip çıkacağız"diyerek alkış aldı.   Ceyhan Kasaplar Esnaf Odası Başkanı İbrahim İkidağ ise,  Başkan Sözütek'e Ceyhan ekibine övgü dolu sözlerinden dolayı teşekkür ederken, "Burada, Yumurtalık'ın güzel oda başkanımız Mustafa Denizhan Türker ile birlikte Adana'mızın birbirinden değerli oda başkanlarını ağırlamaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Birlik ve beraberliğimizi Allah bozmasın. Gönlümüz, yüreğimiz, doğru, dürüst ilkeli çalışan Nihat Sözütek başkanımızla beraber, olmaya da devam edecek. Birlik ve beraberliğimizi bozmayacağımıza dair de Nihat başkanımıza söz veriyoruz"diye konuşarak alkışlandı.   Geceye katılan, Yumurtalık ve Ceyhan odasının yönetim kurulu üyeleri de, Başkan Sözütek'e destek olarak sahip çıkacakları sözünü verdiler.  Gecenin sonunda, başkanlar kucaklaşarak ayrılırken, Başkan Sözütek'i de alkışlarla uğurladılar. 

 

ADANA - Adana ESOB'a bağlı Merkez ile  Ceyhan ve Yumurtalık İlçeleri'nde hizmet veren esnaf odası başkanları, Birlik Başkanı Nihat Sözütek'in Yumurtalık'ta verdiği birlik ve dayanışma yemeğinde buluşarak örnek bir birliktelik tablosu oluşturdular. Esnaflar, seçim sürecinde Sözütek'e "Hep destek, tam destek"sözü verdiler.

 

Dostluk ve kardeşlik ortamında gerçekleşen  "Birlik, Beraberlik ve Dayanışma" yemeğinde, Birlik Başkanı Nihat Sözütek ile Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri ve Oda Başkanları, sıcak ve samimi bir ortamda sohbette bulunurken, ayrılırken de kucaklaşarak, Sözütek'e "Hep destek, tam destek" sözü verip, alkışlayarak uğurladılar.

 

Yumurtalık Esnaf Odası Başkanı Mustafa Denizhan Türker, evsahibi sıfatıyla gecede yaptığı konuşmada, uzun bir aradan sonra Yumurtalık'ta Birlik Başkanı Sözütek tarafından, dayanışma amacıyla başta Adana, Ceyhan ve Yumurtalık esnaf odaları olarak üst düzeyde ve yoğun bir katılımla bir etkinlik yapılarak ekip olarak bir araya gelinmesinden büyük mutluluk ve onur duyduğunu belirterek, katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

 

Birlik Başkanı Sözütek de, Başkan Türker'e ekip vurgusundan dolayı teşekkür ederken, "Sayın başkan güzel ve nezih bir konuşma yaptı. Tabiî ki bizler de buraya ekibimizle geldik. Ekip derken biz herkesle ekibiz. Bizim şiarımız, hedefimiz, adalettir. Hak, hukuk özgürlükler. Bunlar bizim için çok çok önemli. Bizim dönemimizde hiç kimseye haksızlık adaletsizlik  yapılmadı, yapılmayacak.  Biz,ekibimizle 7/24 hizmetinizdeyiz. Ben, ekibimle özellikle Ceyhan ekibine, can kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.  Yüreklerinize, ayaklarınıza sağlık. Sağolun, var olun. Ceyhan grubu bize Merhum Kazım Barışık'tan emanettir. Bunun bilinciyle sizlere sahip çıkacağız"diyerek alkış aldı.

 

Ceyhan Kasaplar Esnaf Odası Başkanı İbrahim İkidağ ise,  Başkan Sözütek'e Ceyhan ekibine övgü dolu sözlerinden dolayı teşekkür ederken, "Burada, Yumurtalık'ın güzel oda başkanımız Mustafa Denizhan Türker ile birlikte Adana'mızın birbirinden değerli oda başkanlarını ağırlamaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Birlik ve beraberliğimizi Allah bozmasın. Gönlümüz, yüreğimiz, doğru, dürüst ilkeli çalışan Nihat Sözütek başkanımızla beraber, olmaya da devam edecek. Birlik ve beraberliğimizi bozmayacağımıza dair de Nihat başkanımıza söz veriyoruz"diye konuşarak alkışlandı.

 

Geceye katılan, Yumurtalık ve Ceyhan odasının yönetim kurulu üyeleri de, Başkan Sözütek'e destek olarak sahip çıkacakları sözünü verdiler.  Gecenin sonunda, başkanlar kucaklaşarak ayrılırken, Başkan Sözütek'i de alkışlarla uğurladılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.