Milli Eğitim’de Altunsoy dönemi

GÜNDEM 15.04.2018 - 14:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1820+ kez okundu.
 

Milli Eğitim’de Altunsoy dönemi

  Uzun zamandır Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini sürdüren Turan Akpınar bakanlık müsteşarlığına atanırken, yerine Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yapan Mustafa Altunsoy atandı.  ÇOLAKOĞLU GİTTİ, AKPINAR GELDİ Alınan bilgiye göre, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yüksel, müsteşar yardımcıları Mustafa Hilmi Çolakoğlu’nu görevden aldı. Yerine de vekâleten Adana İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar’ı atadı.   BUGÜN GÖREVE BAŞLAYACAK Akpınar, Strateji Geliştirme Başkanlığı ile İnşaat Emlak Dairesi Başkanlığı’ndan sorumlu olarak görevine bugün başlayacak. Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Altunsoy’un bu hafta içinde göreve başlayacağı öğrenildi.

 

Uzun zamandır Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini sürdüren Turan Akpınar bakanlık müsteşarlığına atanırken, yerine Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yapan Mustafa Altunsoy atandı. 
ÇOLAKOĞLU GİTTİ, AKPINAR GELDİ
Alınan bilgiye göre, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yüksel, müsteşar yardımcıları Mustafa Hilmi Çolakoğlu’nu görevden aldı. Yerine de vekâleten Adana İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar’ı atadı. 
 BUGÜN GÖREVE BAŞLAYACAK
Akpınar, Strateji Geliştirme Başkanlığı ile İnşaat Emlak Dairesi Başkanlığı’ndan sorumlu olarak görevine bugün başlayacak. Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Altunsoy’un bu hafta içinde göreve başlayacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.