Adana’ya şehit ateşi düştü

GÜNDEM 16.04.2018 - 15:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2042+ kez okundu.
 

Adana’ya şehit ateşi düştü

Şırnak'taki Kuyutepe üs bölgesine PKK’lı teröristlerce roketatarlı saldırıda 3 askerimiz şehit oldu.  TERHİSİNE 10 GÜN VARDI Teröristlerle çıkan çatışmada; Piyade Onbaşı Mehmet Volkan ile Uzman Çavuş Muğdat Çelik ve Piyade Er Baki Afşar şehit düştü. Adana’nın Seyhan ilçesi Denizli mahallesinde yaşan 25 yaşındaki Piyade Onbaşı Mehmet Volkan’ın ise terhisine 10 gün kala şehit olduğu öğrenildi.   GÖZYAŞINA BOĞULDU Yetkililer sağlık ekipleriyle birlikte Şehit Volkan’ın ailesine acı haberi verdi. Şehidin annesi Zübeyde, babası Osman ve kız kardeşi Esra Volkan, acı haber üzerine gözyaşına boğuldu. Şehit ailesine haber verildikten sonra evinin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı.

Şırnak'taki Kuyutepe üs bölgesine PKK’lı teröristlerce roketatarlı saldırıda 3 askerimiz şehit oldu. 

TERHİSİNE 10 GÜN VARDI
Teröristlerle çıkan çatışmada; Piyade Onbaşı Mehmet Volkan ile Uzman Çavuş Muğdat Çelik ve Piyade Er Baki Afşar şehit düştü. Adana’nın Seyhan ilçesi Denizli mahallesinde yaşan 25 yaşındaki Piyade Onbaşı Mehmet Volkan’ın ise terhisine 10 gün kala şehit olduğu öğrenildi.  
GÖZYAŞINA BOĞULDU
Yetkililer sağlık ekipleriyle birlikte Şehit Volkan’ın ailesine acı haberi verdi. Şehidin annesi Zübeyde, babası Osman ve kız kardeşi Esra Volkan, acı haber üzerine gözyaşına boğuldu. Şehit ailesine haber verildikten sonra evinin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.