Bozkurt’tan karnaval teşekkürü

GÜNDEM 19.04.2018 - 15:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2017+ kez okundu.
 

Bozkurt’tan karnaval teşekkürü

  Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Komite Başkanı ve Toyota Türkiye CEO'su Ali Haydar Bozkurt, milyonlarca kişinin katılımıyla gerçekleştirilen karnavalda emeği geçenlere teşekkür etti.  6-8 Nisan tarihleri arasında 6'ncısı gerçekleştirilen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda emeği geçenlere teşekkür mektubu yollayan Bozkurt, gazetemiz kurucusu Hakan Denizli’ye de gönderdiği teşekkür mektubunda şu ifadelere yer verdi: “Sayın Hakan Denizli, Bu yıl 6’ncı kez düzenlediğimiz, toplumsal motivasyonun yanında, milyonlarca kişinin katılımıyla bir turizm hareketine dönüşerek büyük ekonomik canlılık sağlayan Nisan’da Adana’da-Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı organizasyonunu tamamlamış bulunmaktayız. Bahar ile birlikte açan portakal çiçeklerinin büyülü kokuları eşliğinde düzenlediğimiz Nisan’da Adana’da – Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’na bugüne kadar verdiğiniz destek, bu büyük etkinliğin başarıyla gerçekleştirilmesinde büyük katkı sağlamıştır. Bir sevgi hareketi olarak ülkemizin ve dünyanın tüm renklerini buluşturan karnavalımız ve bizler için büyük önem taşıyan destekleriniz için teşekkürlerimizi sunuyorum.”

 

Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Komite Başkanı ve Toyota Türkiye CEO'su Ali Haydar Bozkurt, milyonlarca kişinin katılımıyla gerçekleştirilen karnavalda emeği geçenlere teşekkür etti. 
6-8 Nisan tarihleri arasında 6'ncısı gerçekleştirilen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda emeği geçenlere teşekkür mektubu yollayan Bozkurt, gazetemiz kurucusu Hakan Denizli’ye de gönderdiği teşekkür mektubunda şu ifadelere yer verdi:
“Sayın Hakan Denizli, Bu yıl 6’ncı kez düzenlediğimiz, toplumsal motivasyonun yanında, milyonlarca kişinin katılımıyla bir turizm hareketine dönüşerek büyük ekonomik canlılık sağlayan Nisan’da Adana’da-Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı organizasyonunu tamamlamış bulunmaktayız. Bahar ile birlikte açan portakal çiçeklerinin büyülü kokuları eşliğinde düzenlediğimiz Nisan’da Adana’da – Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’na bugüne kadar verdiğiniz destek, bu büyük etkinliğin başarıyla gerçekleştirilmesinde büyük katkı sağlamıştır. Bir sevgi hareketi olarak ülkemizin ve dünyanın tüm renklerini buluşturan karnavalımız ve bizler için büyük önem taşıyan destekleriniz için teşekkürlerimizi sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.