GEV’li Gençlerden Anlamlı 23 Nisan Kutlaması

GÜNDEM 23.04.2018 - 13:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1428+ kez okundu.
 

GEV’li Gençlerden Anlamlı 23 Nisan Kutlaması

  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Balcalı Hastanesi’nde Lösemi tedavisi gören çocukları ziyaret eden Güney Eğitim Vakfı (GEV) gençleri,  yanlarında getirdikleri hediyeleri verip onlarla oyunlar oynayarak bu anlamlı günde mutlu olmalarını sağladılar. Dünya çocuklarına armağan edilen bu özel günde lösemi tedavisi gören çocuklar ile GEV’li gençleri buluşturan etkinlikte konuşan GEV Yönetim Kurulu Üyesi Cahit İncefikir, “Sevgi dolu yürekleri, aydınlık bakışlarıyla yaşamımızın kutsalı olan çocuklarımızın savaşların olmadığı bir Dünya’da sağlıkla ve sevgiyle büyümeleri hepimizin ortak arzusudur. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, çocuklara duyduğu sevgi ve güvenin bir nişanı olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı günü bayram ilan ederek, çocuklara sevgisini ve inancını anlatmak istemiştir. Bu vesile ile ilimizin en önemli bilim yuvasında tedavi görmekte olan çocuklarımızın bayramını kutluyorum” dedi. Etkinlik palyaço eşliğinde oynanan oyunlar ve gitar dinletisi ile son buldu.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Balcalı Hastanesi’nde Lösemi tedavisi gören çocukları ziyaret eden Güney Eğitim Vakfı (GEV) gençleri,  yanlarında getirdikleri hediyeleri verip onlarla oyunlar oynayarak bu anlamlı günde mutlu olmalarını sağladılar.

Dünya çocuklarına armağan edilen bu özel günde lösemi tedavisi gören çocuklar ile GEV’li gençleri buluşturan etkinlikte konuşan GEV Yönetim Kurulu Üyesi Cahit İncefikir, “Sevgi dolu yürekleri, aydınlık bakışlarıyla yaşamımızın kutsalı olan çocuklarımızın savaşların olmadığı bir Dünya’da sağlıkla ve sevgiyle büyümeleri hepimizin ortak arzusudur. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, çocuklara duyduğu sevgi ve güvenin bir nişanı olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı günü bayram ilan ederek, çocuklara sevgisini ve inancını anlatmak istemiştir. Bu vesile ile ilimizin en önemli bilim yuvasında tedavi görmekte olan çocuklarımızın bayramını kutluyorum” dedi.

Etkinlik palyaço eşliğinde oynanan oyunlar ve gitar dinletisi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.