Adanalı çocuklar bayramı Optimum'da yaşadı

24.04.2018 - 12:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2252+ kez okundu.
 

Adanalı çocuklar bayramı Optimum'da yaşadı

    ADANA/ Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, kentin buluşma noktası Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde, bir haftaya yayılan rengarenk etkinliklerle kutlandı. Çocuklar, Ata’larının armağanı olan günde gönüllerince eğlenip, bayram sevincini doya doya yaşadılar. ÇOCUK HAFTASI Türk milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini tüm dünyaya ilan ettiği tarih olan 23 Nisan 1920’nin 98’nci yıldönümü nedeniyle düzenlenen program “Çocuk Haftası” adı altında 5 gün boyunca devam eden birbirinden eğlenceli etkinliklerle adına yakışır güzellikte gerçekleşti.   23 NİSAN’A 23 FARKLI ETKİNLİK 23 Nisan’a özel 23 farklı etkinlikle AVM’nin tüm katlarında ve koridorlarında bayram neşesini htiren Çocuk Haftası programı, 6 aylık bebeklerden tüm yaş gruplarındaki çocuklara kadar herkese hitap etti.  Her hafta sonu olduğu gibi 23 Nisan etkinlikleri kapsamında da ziyaretçiler, dünya klasiklerinden örnekler sunan viyola ve keman eşliğindeki canlı müzik eşliğinde karşılandı.   TÜM KALPLER AYNI SEVGİYLE ÇARPTI Bayram coşkusunun AVM’nin her noktasında aynı heyecanla yaşandığı etkinliklerle rengârenk bir 23 Nisan programının gerçekleştiği Optimum’da, bayram doya doya yaşandı. AVM’nin koridorlarının Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Atatürk’ün fotoğrafları ve şanlı Türk Bayraklarıyla donatıldığı Optimum ’da, 7’den 70’e herkesin kalbi “Milli Egemenlik” sevgisiyle çarptı.   MASKOT KARAKTERLER AVM'Yİ KARIŞ KARIŞ GEZDİ AVM’yi karış karış dolaşan maskot karakterlerin animasyon şovu ilgiyle izlenirken, dağıtılan çeşitli hediyeler başta çocuklar olmak üzere tüm ziyaretçileri mutlu etti. Sihir Atölyesi’ndeki sihirbazlık gösterileri sırasında adeta nefeslerini tutan çocukların şen kahkahaları aileleri tarafından da mutlulukla izlendi. YesToScience Bilim Atölyesi’nde yaratıcılıklarını keşfeden çocuklar, PTT Mektup Yazma Atölyesi’nde, 23 Nisan’a özel duygularını dile getirme fırsatı buldular.   KÖPÜKLERİN DANSI Bubble Room Atölyesi’nde köpüklerin dansına tanık olan çocuklar, su ve sabundan oluşan karışımları ellerindeki aparatlarla dev baloncuklara dönüştürürken mutluluğun doruklarına ulaştılar. Lego Starwars, Lego Friends, Lego City, Lego Duplo ile çocuklar, legoların büyülü dünyasında yolculuğa çıktı.  Decathlon ve Mac Fit işbirliği ile yapılan sportif aktiviteler ile zumba dansı bayramın kahramanları çocuklar kadar yetişkinlere de unutulmaz anlar yaşattı.  6 ay - 5 yaş çocuklara özel KindyRoo Parkuru çocuklara bayram coşkusu yaşatırken, aileleri de onları neşe içinde izleyerek, mutlu anlarını cep telefonlarının kameralarıyla ölümsüzleştirdiler.   ------------  

 

 

ADANA/ Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, kentin buluşma noktası Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde, bir haftaya yayılan rengarenk etkinliklerle kutlandı. Çocuklar, Ata’larının armağanı olan günde gönüllerince eğlenip, bayram sevincini doya doya yaşadılar.

ÇOCUK HAFTASI

Türk milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini tüm dünyaya ilan ettiği tarih olan 23 Nisan 1920’nin 98’nci yıldönümü nedeniyle düzenlenen program “Çocuk Haftası” adı altında 5 gün boyunca devam eden birbirinden eğlenceli etkinliklerle adına yakışır güzellikte gerçekleşti.

 

23 NİSAN’A 23 FARKLI ETKİNLİK

23 Nisan’a özel 23 farklı etkinlikle AVM’nin tüm katlarında ve koridorlarında bayram neşesini htiren Çocuk Haftası programı, 6 aylık bebeklerden tüm yaş gruplarındaki çocuklara kadar herkese hitap etti.  Her hafta sonu olduğu gibi 23 Nisan etkinlikleri kapsamında da ziyaretçiler, dünya klasiklerinden örnekler sunan viyola ve keman eşliğindeki canlı müzik eşliğinde karşılandı.

 

TÜM KALPLER AYNI SEVGİYLE ÇARPTI

Bayram coşkusunun AVM’nin her noktasında aynı heyecanla yaşandığı etkinliklerle rengârenk bir 23 Nisan programının gerçekleştiği Optimum’da, bayram doya doya yaşandı. AVM’nin koridorlarının Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Atatürk’ün fotoğrafları ve şanlı Türk Bayraklarıyla donatıldığı Optimum ’da, 7’den 70’e herkesin kalbi “Milli Egemenlik” sevgisiyle çarptı.

 

MASKOT KARAKTERLER AVM'Yİ KARIŞ KARIŞ GEZDİ

AVM’yi karış karış dolaşan maskot karakterlerin animasyon şovu ilgiyle izlenirken, dağıtılan çeşitli hediyeler başta çocuklar olmak üzere tüm ziyaretçileri mutlu etti. Sihir Atölyesi’ndeki sihirbazlık gösterileri sırasında adeta nefeslerini tutan çocukların şen kahkahaları aileleri tarafından da mutlulukla izlendi. YesToScience Bilim Atölyesi’nde yaratıcılıklarını keşfeden çocuklar, PTT Mektup Yazma Atölyesi’nde, 23 Nisan’a özel duygularını dile getirme fırsatı buldular.

 

KÖPÜKLERİN DANSI

Bubble Room Atölyesi’nde köpüklerin dansına tanık olan çocuklar, su ve sabundan oluşan karışımları ellerindeki aparatlarla dev baloncuklara dönüştürürken mutluluğun doruklarına ulaştılar. Lego Starwars, Lego Friends, Lego City, Lego Duplo ile çocuklar, legoların büyülü dünyasında yolculuğa çıktı.  Decathlon ve Mac Fit işbirliği ile yapılan sportif aktiviteler ile zumba dansı bayramın kahramanları çocuklar kadar yetişkinlere de unutulmaz anlar yaşattı.  6 ay - 5 yaş çocuklara özel KindyRoo Parkuru çocuklara bayram coşkusu yaşatırken, aileleri de onları neşe içinde izleyerek, mutlu anlarını cep telefonlarının kameralarıyla ölümsüzleştirdiler.

 

------------

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.