AKAN, ESNAF VE VATANDAŞ BULUŞMALARINI SÜRDÜRDÜ

GÜNDEM 01.05.2018 - 11:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2441+ kez okundu.
 

AKAN, ESNAF VE VATANDAŞ BULUŞMALARINI SÜRDÜRDÜ

    AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan, beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Doğan ile birlikte Seyhan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) faaliyetleri kapsamında mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek, esnaflar ile bir araya geldi.   Seyhan İlçesi Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Günay Şahin'i muhtarlık binasında ziyaret eden Akan, burada vatandaşlar ile sohbet ederek, mahallede yapacakları parti faaliyetlerini anlattı.   Akan, esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdiği Yeşilyurt Mahallesi’nde vatandaşlarla da buluşup, parti programlarını anlatarak, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerin Türkiye açısından önemini anlattı.   Seçimlerin ardından Türkiye’de yeni bir dönemin başlayacağını vurgulayan Akan, AK Parti’nin ülkeye güçlü bir vizyon verdiğini söyledi.

 

 

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan, beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Doğan ile birlikte Seyhan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) faaliyetleri kapsamında mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek, esnaflar ile bir araya geldi.

 

Seyhan İlçesi Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Günay Şahin'i muhtarlık binasında ziyaret eden Akan, burada vatandaşlar ile sohbet ederek, mahallede yapacakları parti faaliyetlerini anlattı.

 

Akan, esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdiği Yeşilyurt Mahallesi’nde vatandaşlarla da buluşup, parti programlarını anlatarak, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerin Türkiye açısından önemini anlattı.

 

Seçimlerin ardından Türkiye’de yeni bir dönemin başlayacağını vurgulayan Akan, AK Parti’nin ülkeye güçlü bir vizyon verdiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.