Mehmetçik Vakfı'ndan Başkan Sözlü'ye teşekkür plaketi

GÜNDEM 01.05.2018 - 11:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1597+ kez okundu.
 

Mehmetçik Vakfı'ndan Başkan Sözlü'ye teşekkür plaketi

  Mehmetçik Vakfı Adana Şube Başkanı Emekli Topçu Albay Aykut Eroğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü makamında ziyaret ederek Mehmetçik Vakfı’na Zeytin Dalı Harekatı hassasiyeti ile yaptığı bağış ve başlattığı destek kampanyası için teşekkür plaketini takdim etti   BAĞIŞ KAMPANYASI BAŞLATMIŞTI Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Mehmetçik Vakfı Adana Şube Başkanı Emekli Topçu Albay Aykut Eroğlu'nu makamında konuk etti. Kısa bir süre önce bir aylık belediye başkanlık maaşını Mehmetçik Vakfına bağışlayarak Adana'da bir destek kampanyası başlatan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye bir destek de belediye meclis üyelerinin bir aylık huzur haklarını bağışlaması ile gelmişti. YEGANE AMACIMIZ ASKERLERİMİZE MORAL VERMEK Meclis üyelerinin huzur haklarını bağışlaması ve sonrasında Otobüsçüler Odası'ndan gelen bağış ile birlikte Adana'dan Mehmetçik Vakfı'na 1 milyon liralık destek verilmesini sağlayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye yaptığı bağış ve başlattığı kampanya için teşekkür plaketi takdim edilirken Başkan Sözlü, "Burada önemli olan maddi desteğin miktarı değil; yegane amacımız sınırlarımız içerisinde ve ötesinde ay yıldızlı al bayrağımızı kıymetlendirmek adına canları pahasına çarpışan askerlerimize moral vermektir" dedi.

 

Mehmetçik Vakfı Adana Şube Başkanı Emekli Topçu Albay Aykut Eroğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü makamında ziyaret ederek Mehmetçik Vakfı’na Zeytin Dalı Harekatı hassasiyeti ile yaptığı bağış ve başlattığı destek kampanyası için teşekkür plaketini takdim etti

 

BAĞIŞ KAMPANYASI BAŞLATMIŞTI

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Mehmetçik Vakfı Adana Şube Başkanı Emekli Topçu Albay Aykut Eroğlu'nu makamında konuk etti. Kısa bir süre önce bir aylık belediye başkanlık maaşını Mehmetçik Vakfına bağışlayarak Adana'da bir destek kampanyası başlatan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye bir destek de belediye meclis üyelerinin bir aylık huzur haklarını bağışlaması ile gelmişti.

YEGANE AMACIMIZ ASKERLERİMİZE MORAL VERMEK

Meclis üyelerinin huzur haklarını bağışlaması ve sonrasında Otobüsçüler Odası'ndan gelen bağış ile birlikte Adana'dan Mehmetçik Vakfı'na 1 milyon liralık destek verilmesini sağlayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye yaptığı bağış ve başlattığı kampanya için teşekkür plaketi takdim edilirken Başkan Sözlü, "Burada önemli olan maddi desteğin miktarı değil; yegane amacımız sınırlarımız içerisinde ve ötesinde ay yıldızlı al bayrağımızı kıymetlendirmek adına canları pahasına çarpışan askerlerimize moral vermektir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.