5 BİN ÜNİVERSİTELİ SPORCU ADANA’DA OLİMPİYAT RUHUNU YAŞATACAK

GÜNDEM 07.05.2018 - 14:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1631+ kez okundu.
 

5 BİN ÜNİVERSİTELİ SPORCU ADANA’DA OLİMPİYAT RUHUNU YAŞATACAK

Türkiye’nin en geniş katılımlı spor organizasyonu Koç Spor Fest’in bahar etabının büyük finali Çukurova Üniversitesi’nde düzenleniyor. Sahalara taşıdığı fair-play ve dayanışma ruhu ile rotasındaki 7 şehre olimpiyat havası getiren Koç Spor Fest’in bahar etabı boyunca 26 bin sporcu 57 branşta mücadele edecek. Çukurova Üniversitesi’nde 5 bini aşkın üniversiteli sporcu mücadele edecek. Gençler, 8 Mayıs Salı akşamı ise Şebnem Ferah konseriyle coşacak. ADANA / Koç Holding’in üniversiteli gençleri spor, müzik ve eğlence ile buluşturduğu, Türkiye’nin en geniş katılımlı spor organizasyonu Koç Spor Fest, 13’üncü yılında bahar etabı büyük finalini gerçekleştiriyor. Adana’da büyük finallerde 5 bini aşkın sporcu yarışacak. Atletizm, jimnastik, masa tenisi, voleybol, hentbol, futbol, basketbol, dağ bisikleti ve spor tırmanışı alanlarında mücadele edeceği büyük finaller, 6-13 Mayıs tarihleri arasında Çukurova Üniversitesi’nde yapılacak. 2009 yılında Türkiye Üniversite Spor Oyunları’nın resmi sponsorluğunu üstlenen Koç Holding, bu yıl da Koç Spor Fest ile rotasındaki 7 ile olimpiyat ruhunu taşıdı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen 26 bin üniversiteli sporcunun yarıştığı heyecanlı müsabakalara sahne olan Koç Spor Fest’in müzik ayağında bu yıl da Şebnem Ferah da yer alıyor. Yeni albümü “Parmak İzi”ni ilk defa Koç Spor Fest sahnesinde seslendirecek Şebnem Ferah ile birlikte Doğukan Manço da DJ performansıyla Çukurova Üniversitesi öğrencilerine keyifli anlar yaşatacak. Koç Spor Fest programına bu yıl eklenen seminerler dizisi “KSF Talks” kapsamında 7 Mayıs’ta SEK’in katkılarıyla “Sağlıklı Atıştırmalıklar” konusunda İyi Yaşam ve Beslenme Uzmanı Dilara Koçak, SEK Ürün Geliştirme ve Kalite Güvence Grup Yöneticisi Dr. Elif Belbez ve Çukurova Üniversitesi Mithat Özhan öğrencilerle bir araya gelecek. 8 Mayıs’ta ise SETUR’un katkılarıyla düzenlenen “Eşitlik Sohbetleri”ne Metin Uca, Şebnem Bozoklu, Fırat Tanış ve Dilek Çelebi katılacak.  Koç Holding Kurumsal Marka Koordinatörü Okyar Tuncel, dostluk, saygı, mükemmellik ve fair-play gibi pek çok evrensel değeri bünyesinde barındıran olimpiyat felsefesinin üniversitelerde gelişimine katkı sağlamak üzere 13 yıl önce yola çıktıklarını söyledi. Okyar, bugüne kadar gerçekleştirdikleri 105 festivalde sahada 4 milyon, sosyal medyada ise 12 milyondan fazla gence ulaştıklarını hatırlatarak, “En önemlisi, 220 binden fazla sporcunun başarısına tanıklık ettik.Koç Spor Fest’in bu başarısının temelinde üniversitelerle kurduğumuz işbirliği var. Şehri kucaklayan yapısıyla Çukurova Üniversitesi’nin Koç Spor Fest’e uzun süredir verdiği destek bizler için oldukça kıymetli. Bu yıl yine 5 bini aşkın üniversiteli sporcunun10 branşta nefes kesen mücadelesine tanık olacağımız büyük finallere ev sahipliği yapan Çukurova Üniversitesi’ne teşekkür ederiz.”

Türkiye’nin en geniş katılımlı spor organizasyonu Koç Spor Fest’in bahar etabının büyük finali Çukurova Üniversitesi’nde düzenleniyor. Sahalara taşıdığı fair-play ve dayanışma ruhu ile rotasındaki 7 şehre olimpiyat havası getiren Koç Spor Fest’in bahar etabı boyunca 26 bin sporcu 57 branşta mücadele edecek. Çukurova Üniversitesi’nde 5 bini aşkın üniversiteli sporcu mücadele edecek. Gençler, 8 Mayıs Salı akşamı ise Şebnem Ferah konseriyle coşacak.


ADANA / Koç Holding’in üniversiteli gençleri spor, müzik ve eğlence ile buluşturduğu, Türkiye’nin en geniş katılımlı spor organizasyonu Koç Spor Fest, 13’üncü yılında bahar etabı büyük finalini gerçekleştiriyor. Adana’da büyük finallerde 5 bini aşkın sporcu yarışacak. Atletizm, jimnastik, masa tenisi, voleybol, hentbol, futbol, basketbol, dağ bisikleti ve spor tırmanışı alanlarında mücadele edeceği büyük finaller, 6-13 Mayıs tarihleri arasında Çukurova Üniversitesi’nde yapılacak.

2009 yılında Türkiye Üniversite Spor Oyunları’nın resmi sponsorluğunu üstlenen Koç Holding, bu yıl da Koç Spor Fest ile rotasındaki 7 ile olimpiyat ruhunu taşıdı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen 26 bin üniversiteli sporcunun yarıştığı heyecanlı müsabakalara sahne olan Koç Spor Fest’in müzik ayağında bu yıl da Şebnem Ferah da yer alıyor. Yeni albümü “Parmak İzi”ni ilk defa Koç Spor Fest sahnesinde seslendirecek Şebnem Ferah ile birlikte Doğukan Manço da DJ performansıyla Çukurova Üniversitesi öğrencilerine keyifli anlar yaşatacak. Koç Spor Fest programına bu yıl eklenen seminerler dizisi “KSF Talks” kapsamında 7 Mayıs’ta SEK’in katkılarıyla “Sağlıklı Atıştırmalıklar” konusunda İyi Yaşam ve Beslenme Uzmanı Dilara Koçak, SEK Ürün Geliştirme ve Kalite Güvence Grup Yöneticisi Dr. Elif Belbez ve Çukurova Üniversitesi Mithat Özhan öğrencilerle bir araya gelecek. 8 Mayıs’ta ise SETUR’un katkılarıyla düzenlenen “Eşitlik Sohbetleri”ne Metin Uca, Şebnem Bozoklu, Fırat Tanış ve Dilek Çelebi katılacak. 

Koç Holding Kurumsal Marka Koordinatörü Okyar Tuncel, dostluk, saygı, mükemmellik ve fair-play gibi pek çok evrensel değeri bünyesinde barındıran olimpiyat felsefesinin üniversitelerde gelişimine katkı sağlamak üzere 13 yıl önce yola çıktıklarını söyledi. Okyar, bugüne kadar gerçekleştirdikleri 105 festivalde sahada 4 milyon, sosyal medyada ise 12 milyondan fazla gence ulaştıklarını hatırlatarak, “En önemlisi, 220 binden fazla sporcunun başarısına tanıklık ettik.Koç Spor Fest’in bu başarısının temelinde üniversitelerle kurduğumuz işbirliği var. Şehri kucaklayan yapısıyla Çukurova Üniversitesi’nin Koç Spor Fest’e uzun süredir verdiği destek bizler için oldukça kıymetli. Bu yıl yine 5 bini aşkın üniversiteli sporcunun10 branşta nefes kesen mücadelesine tanık olacağımız büyük finallere ev sahipliği yapan Çukurova Üniversitesi’ne teşekkür ederiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.