BDM İNŞAAT, KENTSEL DÖNÜŞÜME ODAKLANDI

GÜNDEM 08.05.2018 - 13:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2322+ kez okundu.
 

BDM İNŞAAT, KENTSEL DÖNÜŞÜME ODAKLANDI

  BDM İnşaat, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Adana’nın çehresini güzelleştiriyor. 2010 yılında inşaat sektörüne atılan Murat Yalçın Şeker, kentsel dönüşüm çalışmaları ile hem Adana’yı güzelleştiriyor hem de insanlara daha yaşanabilir yaşam alanları oluşturuyor. BDM İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şeker, kayınpederinin sektördeki 30 yıllık bilgi birikimi ile yola çıktıklarını, hiç kredi kullanmadan tamamen kendi öz kaynakları ile inşaat işlerini sürdürdüklerini ifade etti. Ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm odaklı çalışmalar yaptıklarını anlatan Şeker, “Dövizin bu seviyelerde olduğu dönemlerde doğru yerlerde yatırım yapmak lazım. Aksi halde işin yükünden kurtulamazsınız. Onun için doğru yerde doğru projeye odaklandık. Mithatpaşa, Denizli gibi bölgelerde imzaladığımız yerler olmasına rağmen oralardan çekildik. Ürettiğimizde bize daire satışında sıkıntı çıkarmayacak Güzelyalı, Telli Dere, Baraj Yolu gibi yerlerde çalışmalarımızı hızlandırdık.” dedi. İnşaatlarında kesinlikle kaliteden taviz vermediklerinin altını çizen Murat Yalçın Şeker, “Bizim için müşteri memnuniyeti her şeyin başında geliyor. Onun için konutlarımızdan memnun kalmaları çok önemli. Biz de bu noktada kaliteden kesinlikle ödün vermiyoruz. Her üründe birinci sınıf malzeme kullanıyoruz.” ifadelerini kullandı. Çarkıpare mevkiinde 2015’te inşaatına başladıkları 3+1 kat planlı 84 dairelik Pinelife-1’i 2017’de teslim ettiklerine vurgu yapan Şeker, projenin yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, basketbol sahası, kamelyaları ve çocuk oyun alanları ile göz doldurduğunu anlattı. Seyhan Baraj Gölü manzaralı Monoconcept ile Bilim ve Teknoloji Üniversitesi kampüsü yakınındaki Monodeluxe’ün ise Temmuz ayında hak sahiplerine teslim edileceğini ifade eden Şeker, Çukurova Üniversitesi’nin hemen yanıbaşında Yeni Stadyum, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ve Şehir Hastaneleri ile iç içe olan Pinelife-2’nin ise Aralık ayında tamamlanacağını sözlerine ekledi.

 

BDM İnşaat, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Adana’nın çehresini güzelleştiriyor.

2010 yılında inşaat sektörüne atılan Murat Yalçın Şeker, kentsel dönüşüm çalışmaları ile hem Adana’yı güzelleştiriyor hem de insanlara daha yaşanabilir yaşam alanları oluşturuyor. BDM İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şeker, kayınpederinin sektördeki 30 yıllık bilgi birikimi ile yola çıktıklarını, hiç kredi kullanmadan tamamen kendi öz kaynakları ile inşaat işlerini sürdürdüklerini ifade etti. Ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm odaklı çalışmalar yaptıklarını anlatan Şeker, “Dövizin bu seviyelerde olduğu dönemlerde doğru yerlerde yatırım yapmak lazım. Aksi halde işin yükünden kurtulamazsınız. Onun için doğru yerde doğru projeye odaklandık. Mithatpaşa, Denizli gibi bölgelerde imzaladığımız yerler olmasına rağmen oralardan çekildik. Ürettiğimizde bize daire satışında sıkıntı çıkarmayacak Güzelyalı, Telli Dere, Baraj Yolu gibi yerlerde çalışmalarımızı hızlandırdık.” dedi.

İnşaatlarında kesinlikle kaliteden taviz vermediklerinin altını çizen Murat Yalçın Şeker, “Bizim için müşteri memnuniyeti her şeyin başında geliyor. Onun için konutlarımızdan memnun kalmaları çok önemli. Biz de bu noktada kaliteden kesinlikle ödün vermiyoruz. Her üründe birinci sınıf malzeme kullanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Çarkıpare mevkiinde 2015’te inşaatına başladıkları 3+1 kat planlı 84 dairelik Pinelife-1’i 2017’de teslim ettiklerine vurgu yapan Şeker, projenin yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, basketbol sahası, kamelyaları ve çocuk oyun alanları ile göz doldurduğunu anlattı. Seyhan Baraj Gölü manzaralı Monoconcept ile Bilim ve Teknoloji Üniversitesi kampüsü yakınındaki Monodeluxe’ün ise Temmuz ayında hak sahiplerine teslim edileceğini ifade eden Şeker, Çukurova Üniversitesi’nin hemen yanıbaşında Yeni Stadyum, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ve Şehir Hastaneleri ile iç içe olan Pinelife-2’nin ise Aralık ayında tamamlanacağını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.