CHP Adana Milletvekili Aday Adayı Dr. Osman Berke Duvan, il ve ilçe örgütlerine nezaket ve tanışma ziyaretinde bulundu

SİYASET 12.05.2018 - 11:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1957+ kez okundu.
 

CHP Adana Milletvekili Aday Adayı Dr. Osman Berke Duvan, il ve ilçe örgütlerine nezaket ve tanışma ziyaretinde bulundu

    “Halk, mevcut yönetime artık ‘tamam’ diyecek”   “Adana’yı en iyi şekilde temsil ederim”   CHP Adana Milletvekili Aday Adayı Dr. Osman Berke Duvan, Adana CHP il ve ilçe örgütlerine nezaket ve tanışma ziyaretlerinde bulundu. CHP Adana İl Başkanlığı’nda İl Başkan Vekili Şahin Yeter ile yapılan görüşmenin ardından CHP Seyhan, Çukurova, Yüreğir, Sarıçam, Ceyhan, İmamoğlu ve Kozan ilçe örgütlerine ziyaretlerde bulunan Dr. Osman Berke Duvan, il ve ilçe yöneticileriyle seçimlere dönük fikir alışverişinde bulundu.  Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) kökenli ve Planlama Uzmanı olan Dr. Duvan, CHP’nin Adana ve Türkiye genelinde önce 24 Haziran’da ardından 8 Temmuz 2018 seçimlerinde en iyi sonucu alacağına inandığını vurguladı. HALK, ARTIK ‘TAMAM’ DİYECEK Halkın mevcut yönetime artık tamam diyeceğini söyleyen Dr. Duvan, 9 Temmuz sabahına kadar çok yoğun bir çalışma döneminin önlerinde olduğunu ifade etti. Adana’nın TBMM’de hak ve hukukunun en iyi şekilde korunabilmesi için Plan ve Bütçe Komisyonu gibi ihtisas komisyonlarını en iyi şekilde kullanabilecek milletvekillerinin TBMM’ye taşınması gerektiğini kaydeden Dr. Duvan, Ceyhan ve Adana’nın bir evladı olarak TBMM’de Adana’yı en iyi şekilde temsil etme gayreti içinde olacağını ifade etti. DR. OSMAN BERKE DUVAN KİMDİR? 1974 doğumlu olan Dr. Osman Berke Duvan, ilk, orta ve lise öğrenimini Adana’da tamamladıktan sonra 1992’de Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü kazandı. 1996’da bu okuldan mezun olan Dr. Osman Berke Duvan, 1997’de Devlet Planlama Teşkilatının açtığı sınavı kazanarak memuriyet hayatına başladı. 2001’de yazdığı Uzmanlık teziyle Planlama Uzmanı kadrosuna atanan Duvan, 2002-2004 arasında ABD’de Michigan State Universitesi’nde ekonomi alanında yüksek lisans yaptı. 2011’de Hacettepe Üniversitesi’nden İktisat doktorasını alan Duvan, 2007’den 2018’e kadar TBMM’de danışman kadrosunda görev yaptı. CHP’nin önemli proje ve çalışmalarına teknik katkı ve danışmanlık hizmeti veren Duvan, evli ve bir kız çocuğu babasıdır

 

 

“Halk, mevcut yönetime artık ‘tamam’ diyecek”

 

“Adana’yı en iyi şekilde temsil ederim”

 

CHP Adana Milletvekili Aday Adayı Dr. Osman Berke Duvan, Adana CHP il ve ilçe örgütlerine nezaket ve tanışma ziyaretlerinde bulundu. CHP Adana İl Başkanlığı’nda İl Başkan Vekili Şahin Yeter ile yapılan görüşmenin ardından CHP Seyhan, Çukurova, Yüreğir, Sarıçam, Ceyhan, İmamoğlu ve Kozan ilçe örgütlerine ziyaretlerde bulunan Dr. Osman Berke Duvan, il ve ilçe yöneticileriyle seçimlere dönük fikir alışverişinde bulundu.  Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) kökenli ve Planlama Uzmanı olan Dr. Duvan, CHP’nin Adana ve Türkiye genelinde önce 24 Haziran’da ardından 8 Temmuz 2018 seçimlerinde en iyi sonucu alacağına inandığını vurguladı.

HALK, ARTIK ‘TAMAM’ DİYECEK

Halkın mevcut yönetime artık tamam diyeceğini söyleyen Dr. Duvan, 9 Temmuz sabahına kadar çok yoğun bir çalışma döneminin önlerinde olduğunu ifade etti. Adana’nın TBMM’de hak ve hukukunun en iyi şekilde korunabilmesi için Plan ve Bütçe Komisyonu gibi ihtisas komisyonlarını en iyi şekilde kullanabilecek milletvekillerinin TBMM’ye taşınması gerektiğini kaydeden Dr. Duvan, Ceyhan ve Adana’nın bir evladı olarak TBMM’de Adana’yı en iyi şekilde temsil etme gayreti içinde olacağını ifade etti.

DR. OSMAN BERKE DUVAN KİMDİR?

1974 doğumlu olan Dr. Osman Berke Duvan, ilk, orta ve lise öğrenimini Adana’da tamamladıktan sonra 1992’de Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü kazandı. 1996’da bu okuldan mezun olan Dr. Osman Berke Duvan, 1997’de Devlet Planlama Teşkilatının açtığı sınavı kazanarak memuriyet hayatına başladı. 2001’de yazdığı Uzmanlık teziyle Planlama Uzmanı kadrosuna atanan Duvan, 2002-2004 arasında ABD’de Michigan State Universitesi’nde ekonomi alanında yüksek lisans yaptı. 2011’de Hacettepe Üniversitesi’nden İktisat doktorasını alan Duvan, 2007’den 2018’e kadar TBMM’de danışman kadrosunda görev yaptı. CHP’nin önemli proje ve çalışmalarına teknik katkı ve danışmanlık hizmeti veren Duvan, evli ve bir kız çocuğu babasıdır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.