Başkan Sözlü’den Ceceli’ye Kızıldağ daveti

SİYASET 21.05.2018 - 13:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2134+ kez okundu.
 

Başkan Sözlü’den Ceceli’ye Kızıldağ daveti

Adana Büyükşehir Belediyesi Ramazan Şenlikleri kapsamında düzenlenen ücretsiz halk konserlerinin pazar akşamı konuğu Mustafa Ceceli oldu
Galleria Festival Alanı’ndaki şenliklere örnek ev sahipliği yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceceli konserini de kızı Gökçen Sözlü ile birlikte takip etti   BAŞKAN SÖZLÜ DE İZLEYENLER ARASINDAYDI Adana Büyükşehir Belediyesi Ramazan Şenlikleri kapsamında düzenlenen ücretsiz halk konserleri her gün binlerce vatandaşla buluşmaya devam ediyor. Şenlik alanında kurulan kasabayı ziyaret eden vatandaşlar hem alandaki aktivitelere katılıyor hem de ünlü isimlerin ücretsiz halk konserlerini izleme fırsatı buluyor. Ramazan ayı boyunca Adana’ya şenlik havası yaşatan Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz halk konserlerinin Pazar akşamı konuğu Mustafa Ceceli oldu. Ceceli sahneye çıkmadan hemen önce Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de şenlik alanına kızı Gökçen Sözlü ile birlikte gelerek konseri başladığı andan sonuna kadar takip etti.   KIZILDAĞ’A DAVET ETTİ Ceceli, konserin başında Adanalıları selamlamasının hemen ardından baba tarafından Karaisalılı olduğunu ifade ederek Ramazan’ın ilk etkinliğini Adana’da gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ceceli, ‘Aşk için gelmişiz Dünya’ya’ adlı tasavvufi müziğini icra ederken Adanalılara hitap ederek ’’Adanalılar Allah’ın adamıdır en güçlü Allah sesi de Adanalılardan çıkar’’ diyerek alandaki vatandaşların da katılımını sağladı. Ceceli’ye plaketini vermek üzere kürsüye çıkan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ramazan ayı boyunca etkinliklerin süreceğini, Adanalıların Mustafa Ceceli’yi sevdiğini ifade etti.   Başkan Sözlü, konserin başında Karaisalılı olduğunu aktaran Ceceli’ye her yıl Kızıldağ yaylasında binlerce insanın buluştuğunu, bu buluşmada bu yıl Ağustos ayında Mustafa Ceceli’yi de görmek istediğini belirtti.    
Adana Büyükşehir Belediyesi Ramazan Şenlikleri kapsamında düzenlenen ücretsiz halk konserlerinin pazar akşamı konuğu Mustafa Ceceli oldu

Galleria Festival Alanı’ndaki şenliklere örnek ev sahipliği yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceceli konserini de kızı Gökçen Sözlü ile birlikte takip etti

 

BAŞKAN SÖZLÜ DE İZLEYENLER ARASINDAYDI

Adana Büyükşehir Belediyesi Ramazan Şenlikleri kapsamında düzenlenen ücretsiz halk konserleri her gün binlerce vatandaşla buluşmaya devam ediyor. Şenlik alanında kurulan kasabayı ziyaret eden vatandaşlar hem alandaki aktivitelere katılıyor hem de ünlü isimlerin ücretsiz halk konserlerini izleme fırsatı buluyor. Ramazan ayı boyunca Adana’ya şenlik havası yaşatan Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz halk konserlerinin Pazar akşamı konuğu Mustafa Ceceli oldu. Ceceli sahneye çıkmadan hemen önce Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de şenlik alanına kızı Gökçen Sözlü ile birlikte gelerek konseri başladığı andan sonuna kadar takip etti.

 

KIZILDAĞ’A DAVET ETTİ

Ceceli, konserin başında Adanalıları selamlamasının hemen ardından baba tarafından Karaisalılı olduğunu ifade ederek Ramazan’ın ilk etkinliğini Adana’da gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ceceli, ‘Aşk için gelmişiz Dünya’ya’ adlı tasavvufi müziğini icra ederken Adanalılara hitap ederek ’’Adanalılar Allah’ın adamıdır en güçlü Allah sesi de Adanalılardan çıkar’’ diyerek alandaki vatandaşların da katılımını sağladı. Ceceli’ye plaketini vermek üzere kürsüye çıkan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ramazan ayı boyunca etkinliklerin süreceğini, Adanalıların Mustafa Ceceli’yi sevdiğini ifade etti.

 

Başkan Sözlü, konserin başında Karaisalılı olduğunu aktaran Ceceli’ye her yıl Kızıldağ yaylasında binlerce insanın buluştuğunu, bu buluşmada bu yıl Ağustos ayında Mustafa Ceceli’yi de görmek istediğini belirtti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.