ADANA KARPUZ FESTİVALİ"

SİYASET 22.05.2018 - 09:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1505+ kez okundu.
 

ADANA KARPUZ FESTİVALİ"

Geçen yıl ilk kez Karataş İlçesinde düzenlenen ve bu yıl ikincisi düzenlenecek olan "Adana Karpuz Festivali"nin hazırlık toplantısı Vali Mahmut Demirtaş'ın başkanlığında gerçekleştirildi.
Valilik Makamında gerçekleştirilen toplantıya Vali Mahmut Demirtaş'ın yanı sıra Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe, Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Muhammet Ali Tekin, Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz ile festival hazırlıklarında görev alan kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.   Vali Demirtaş, "Kentimizin Sahip Olduğu Değerleri Markalaştırmaya Büyük Önem Veriyoruz   Festival kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan etkinliklerin ayrıntılarıyla ele alındığı toplantıda konuşan Vali Mahmut Demirtaş, kentin sahip olduğu değerlerin tanıtımı ve ürünlerinin markalaştırılmasına büyük önem verdiklerini, bu konudaki çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.   Merkez Park'ta, 06 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan "Adana 2.Karpuz Festivali" hazırlık toplantısı, katılımcıların dile getirdikleri görüş ve önerilerin irdelenmesiyle sürdü.  
Geçen yıl ilk kez Karataş İlçesinde düzenlenen ve bu yıl ikincisi düzenlenecek olan "Adana Karpuz Festivali"nin hazırlık toplantısı Vali Mahmut Demirtaş'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Makamında gerçekleştirilen toplantıya Vali Mahmut Demirtaş'ın yanı sıra Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe, Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Muhammet Ali Tekin, Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz ile festival hazırlıklarında görev alan kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

 

Vali Demirtaş, "Kentimizin Sahip Olduğu Değerleri Markalaştırmaya Büyük Önem Veriyoruz

 

Festival kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan etkinliklerin ayrıntılarıyla ele alındığı toplantıda konuşan Vali Mahmut Demirtaş, kentin sahip olduğu değerlerin tanıtımı ve ürünlerinin markalaştırılmasına büyük önem verdiklerini, bu konudaki çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.

 

Merkez Park'ta, 06 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan "Adana 2.Karpuz Festivali" hazırlık toplantısı, katılımcıların dile getirdikleri görüş ve önerilerin irdelenmesiyle sürdü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.