İLK PROGRAM POZANTI’DA

SİYASET 25.05.2018 - 09:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2121+ kez okundu.
 

İLK PROGRAM POZANTI’DA

24 Haziran Genel Seçimleri hazırlıklarına hızlı başlayan AK Parti Adana Milletvekili Adayı Muhammed Aksoy ilk programını Pozantı’da AK Parti teşkilat mensupları ile sahur programında bir araya gelerek gerçekleştirdi
Programda AK Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, Kadın Kolları Başkanı Büşra Durmuş, Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Coşkun Yönetim kurulu Üyeleri ile Geçmiş Dönem İlçe Başkanı Kürşat Akpınar Katıldı.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Pozantı ilçe Başkanı Yusuf Arısoy “24 Haziran Seçimine AK Parti Pozantı İlçe teşkşlatı, kadın kolları, gençlik kolları ve teşkilat mensupları mahalle başkanları hazır bulundu.   Arısoy, 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçmek için güçlü bir şekilde var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.   AK Parti Adana Milletvekili Adayı Muhammed Aksoy ise, “Bugün bu kutlu yürüyüşe bismillah diyerek, ilk programımızı partimizin ilçe teşkilatı ve tüm partililerimiz ile Pozantı’da yapmanın gururunu yaşıyorum. 24 Haziran günü yapılacak genel seçimlerde Adana’da inşallah güzel bir başarı kazanarak Cumhurbaşkanımızı parlamentoda güçlü bir meclis ile milletimizi temsil etmek için var gücümüzle çalışacak ve bunu başaracağız” dedi.   Karşılıklı sohbet içerisinde gerçekleşen programda yeni hükümet sisteminin tüm detayları anlatıldı. 
24 Haziran Genel Seçimleri hazırlıklarına hızlı başlayan AK Parti Adana Milletvekili Adayı Muhammed Aksoy ilk programını Pozantı’da AK Parti teşkilat mensupları ile sahur programında bir araya gelerek gerçekleştirdi

Programda AK Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, Kadın Kolları Başkanı Büşra Durmuş, Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Coşkun Yönetim kurulu Üyeleri ile Geçmiş Dönem İlçe Başkanı Kürşat Akpınar Katıldı.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Pozantı ilçe Başkanı Yusuf Arısoy “24 Haziran Seçimine AK Parti Pozantı İlçe teşkşlatı, kadın kolları, gençlik kolları ve teşkilat mensupları mahalle başkanları hazır bulundu.

 

Arısoy, 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçmek için güçlü bir şekilde var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

 

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Muhammed Aksoy ise, “Bugün bu kutlu yürüyüşe bismillah diyerek, ilk programımızı partimizin ilçe teşkilatı ve tüm partililerimiz ile Pozantı’da yapmanın gururunu yaşıyorum. 24 Haziran günü yapılacak genel seçimlerde Adana’da inşallah güzel bir başarı kazanarak Cumhurbaşkanımızı parlamentoda güçlü bir meclis ile milletimizi temsil etmek için var gücümüzle çalışacak ve bunu başaracağız” dedi.

 

Karşılıklı sohbet içerisinde gerçekleşen programda yeni hükümet sisteminin tüm detayları anlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.