Engeller Kalksın Dediler

25.05.2018 - 09:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1215+ kez okundu.
 

Engeller Kalksın Dediler

Mersin Piri Reis Lions Klübü, ihtiyaç sahibi dört tekerlekli sandalyeyi sahiplerine teslim etti.
  Dönem başkanı Ln.Havva Ongunsel, “Bize ulaşan her ihtiyaca ulaşmaya çalışıyoruz. Engeller derneğinin önerisiyle dört ihtiyaç sahibi kardeşimize destek vermek hepimize mutluluk verdi. Onların hayatını biraz kolaylaştırabiliyorsak ne mutlu bize bütün destekçilere çok teşekkür ederiz.”dedi.   Sandalyesine kavuşan ihtiyaç sahiplerinin mutluluğu görülmeye değerdi.  
Mersin Piri Reis Lions Klübü, ihtiyaç sahibi dört tekerlekli sandalyeyi sahiplerine teslim etti.

 

Dönem başkanı Ln.Havva Ongunsel, “Bize ulaşan her ihtiyaca ulaşmaya çalışıyoruz. Engeller derneğinin önerisiyle dört ihtiyaç sahibi kardeşimize destek vermek hepimize mutluluk verdi. Onların hayatını biraz kolaylaştırabiliyorsak ne mutlu bize bütün destekçilere çok teşekkür ederiz.”dedi.

 

Sandalyesine kavuşan ihtiyaç sahiplerinin mutluluğu görülmeye değerdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.