VALİ DEMİRTAŞ, ŞEHİT PİLOT YÜZBAŞI SERHAT SIĞINAK VE ŞEHİT PİYADE ONBAŞI MEHMET VOLKAN İÇİN DÜZENLENEN MEVLİD PROGRAMLARINA KATILDI

SİYASET 28.05.2018 - 11:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2944+ kez okundu.
 

VALİ DEMİRTAŞ, ŞEHİT PİLOT YÜZBAŞI SERHAT SIĞINAK VE ŞEHİT PİYADE ONBAŞI MEHMET VOLKAN İÇİN DÜZENLENEN MEVLİD PROGRAMLARINA KATILDI

Vali Mahmut Demirtaş, Şırnak'ta Şenoba Kuyu Tepe Üs Bölgesi'nde teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen piyade onbaşı Mehmet Volkan için düzenlenen Mevlid-i Şerif ve iftar programına katıldı.
Şehit Piyade Onbaşı Mehmet Volkan'ın Denizli Mahallesi'ndeki baba ocağında düzenlenen 40 mevlidi ve iftar programına Vali Mahmut Demirtaş ve Hanımefendi Beyhan Demirtaş, Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.   Şehit Piyade Onbaşı Mehmet Volkan için düzenlenen Mevlid-i Şerif Programı, vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin huzuru için canlarını veren tüm şehitler için Allah'tan rahmet dilenmesi, Kur'an-ı Kerim'den sureler okunması ve dualar edilmesiyle son buldu.   Vali Mahmut Demirtaş, şehit Onbaşı Mehmet Volkan için düzenlenen mevlid programının ardından, Şırnak'ta helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Pilot Yüzbaşı Serhat Sığınak'ın, sene-i devriyesi dolayısıyla düzenlenen mevlid programına katıldı.   Şehidin, Huzurevleri Mahallesi'ndeki baba ocağında düzenlenen mevlid programında, şehidin ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır temennisinde bulunan Vali Mahmut Demirtaş, vatan için canlarını feda eden aziz şehitleri daima minnet ve şükranla  anacaklarını ifade ederek, tüm şehitlere Allah'tan rahmet diledi.  
Vali Mahmut Demirtaş, Şırnak'ta Şenoba Kuyu Tepe Üs Bölgesi'nde teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen piyade onbaşı Mehmet Volkan için düzenlenen Mevlid-i Şerif ve iftar programına katıldı.

Şehit Piyade Onbaşı Mehmet Volkan'ın Denizli Mahallesi'ndeki baba ocağında düzenlenen 40 mevlidi ve iftar programına Vali Mahmut Demirtaş ve Hanımefendi Beyhan Demirtaş, Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Şehit Piyade Onbaşı Mehmet Volkan için düzenlenen Mevlid-i Şerif Programı, vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin huzuru için canlarını veren tüm şehitler için Allah'tan rahmet dilenmesi, Kur'an-ı Kerim'den sureler okunması ve dualar edilmesiyle son buldu.

 

Vali Mahmut Demirtaş, şehit Onbaşı Mehmet Volkan için düzenlenen mevlid programının ardından, Şırnak'ta helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Pilot Yüzbaşı Serhat Sığınak'ın, sene-i devriyesi dolayısıyla düzenlenen mevlid programına katıldı.

 

Şehidin, Huzurevleri Mahallesi'ndeki baba ocağında düzenlenen mevlid programında, şehidin ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır temennisinde bulunan Vali Mahmut Demirtaş, vatan için canlarını feda eden aziz şehitleri daima minnet ve şükranla  anacaklarını ifade ederek, tüm şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.