SÖZÜTEK’E TEBRİK ZİYARETİ…

SİYASET 29.05.2018 - 08:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1166+ kez okundu.
 

SÖZÜTEK’E TEBRİK ZİYARETİ…

– Adana ESOB’a bağlı Ceyhan ve Yumurtalık Esnaf ve Sanatkarlar Odalarının Başkanları, ESOB 26.Olağan Genel Kurulu’nda seçimi kazanarak güven tazeleyen Birlik Başkanı Nihat Sözütek’e tebrik ziyaretinde bulundular.
  Hiltonsa Adana’da yapılan geniş katılımlı genel kurulda, Başkan Nihat Sözütek’e seçim öncesinde de“Hep destek, tam destek” sözü vererek seçimde de full destek vererek takdir gören Ceyhan ve Yumurtalık Esnaf ve Sanatkar Odaları’nın başkanlarının mutluluğu tebrik ziyaretinde de gözlerinden okunuyordu.   Ceyhan Kasaplar Esnaf Odası Başkanı İbrahim İkidağ, Elektrikçiler Esnaf Odası Başkanı Uğur Özdemir, Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Bekir Yalçın, Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Fikret Yalçın, Terziler Esnaf Odası Başkanı Fikri Ceyhan, Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Yıldırım, Berberler Esnaf Odası Başkanı Zekeriya Kem, Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Muhammed İslam Bünül ve Yumurtalık Esnaf Odası Başkanı Mustafa Denizhan Türker’i makamında kucaklayarak karşılayan Başkan Nihat Sözütek de, “Hayırlı olsun” ziyaretlerinden ve her zaman eksilmeyen desteklerinden dolayı da başkanlara ayrı ayrı teşekkür etti.   Sözütek, seçim öncesi ve seçim günü Ceyhan,Kozan,Yumurtalık esnaf odalarının büyük desteğini gördüğünü,bundan da büyük mutluluk duyduğunu ifade ederken, hizmet projeleri arasında yer alan Ceyhan ve Kozan’a Esnaf Sarayı inşaatı için de çalışmalara hız verdiklerini müjdeledi. Sözütek, bu projeye başta belediye başkanlarından yer tahsisi konusunda, mali konularda da her kesimden destek istediklerini ifade ederken, “İnşallah bu projemizi sonuçlandığında, her iki ilçemizde de esnaflarımız tek bir elden işlemlerini yaptıracaklar. Bu da zaman kaybını enaza indirecek, esnafımız vakit kaybetmeden işinin başına dönecek”dedi.   Oda Başkanları, Birlik Başkanı Sözütek’ten sonra, aynı dönemde seçimi kazanarak güven tazeleyen Birlik Başkan Vekili ve Adana Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş’ı da ziyaret ederek,tebrik edip, başarılar dilediler.    
– Adana ESOB’a bağlı Ceyhan ve Yumurtalık Esnaf ve Sanatkarlar Odalarının Başkanları, ESOB 26.Olağan Genel Kurulu’nda seçimi kazanarak güven tazeleyen Birlik Başkanı Nihat Sözütek’e tebrik ziyaretinde bulundular.

 

Hiltonsa Adana’da yapılan geniş katılımlı genel kurulda, Başkan Nihat Sözütek’e seçim öncesinde de“Hep destek, tam destek” sözü vererek seçimde de full destek vererek takdir gören Ceyhan ve Yumurtalık Esnaf ve Sanatkar Odaları’nın başkanlarının mutluluğu tebrik ziyaretinde de gözlerinden okunuyordu.

 

Ceyhan Kasaplar Esnaf Odası Başkanı İbrahim İkidağ, Elektrikçiler Esnaf Odası Başkanı Uğur Özdemir, Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Bekir Yalçın, Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Fikret Yalçın, Terziler Esnaf Odası Başkanı Fikri Ceyhan, Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Yıldırım, Berberler Esnaf Odası Başkanı Zekeriya Kem, Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Muhammed İslam Bünül ve Yumurtalık Esnaf Odası Başkanı Mustafa Denizhan Türker’i makamında kucaklayarak karşılayan Başkan Nihat Sözütek de, “Hayırlı olsun” ziyaretlerinden ve her zaman eksilmeyen desteklerinden dolayı da başkanlara ayrı ayrı teşekkür etti.

 

Sözütek, seçim öncesi ve seçim günü Ceyhan,Kozan,Yumurtalık esnaf odalarının büyük desteğini gördüğünü,bundan da büyük mutluluk duyduğunu ifade ederken, hizmet projeleri arasında yer alan Ceyhan ve Kozan’a Esnaf Sarayı inşaatı için de çalışmalara hız verdiklerini müjdeledi. Sözütek, bu projeye başta belediye başkanlarından yer tahsisi konusunda, mali konularda da her kesimden destek istediklerini ifade ederken, “İnşallah bu projemizi sonuçlandığında, her iki ilçemizde de esnaflarımız tek bir elden işlemlerini yaptıracaklar. Bu da zaman kaybını enaza indirecek, esnafımız vakit kaybetmeden işinin başına dönecek”dedi.

 

Oda Başkanları, Birlik Başkanı Sözütek’ten sonra, aynı dönemde seçimi kazanarak güven tazeleyen Birlik Başkan Vekili ve Adana Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş’ı da ziyaret ederek,tebrik edip, başarılar dilediler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.