“Gençliğe yatırım geleceğe yatırımdır”

SİYASET 29.05.2018 - 12:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1970+ kez okundu.
 

“Gençliğe yatırım geleceğe yatırımdır”

Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili adayı Cahit Öztok, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Adayı Cahit Öztok, Merkez Yüreğir İlçe sepici mahallesi ve kozan İlçesi’ne yaptığı seçim gezilerinin ardından, Ramazan ayı dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi’nin Galeria İş Merkezi’nde kurduğu Şenlik alanını ziyaret ederek vatandaşlarla ve gençlerle bir araya geldi. İftar sonrası şenlik alanında kurulan çay bahçesinde vakit geçiren gençleri ziyaret eden MHP Adana Milletvekili Adayı Cahit Öztok, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Milletvekili seçimlerinin önemine dikkat çekti. Söz konusu seçimde gençlerin kullanacağı oyların belirleyeceği bir orana sahip olduğuna dikkat çeken MHP Milletvekili Adayı Cahit Öztok, “Sizler, bu ülkenin geleceğisiniz. Onun için ülkemizin birliğini, dirliğini düşünerek bölgesine hakim güçlü bir Türkiye için sizlerin kullanacağı oy çok önemli” diye konuştu. “GENÇLİĞE YAPILAN YATIRIM EN ÖNEMLİ YATIRIM” “Gençliğe yapılacak yatırım, Türkiye’nin geleceği için en önemli yatırımdır” ifadelerini kullanan Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Adayı Cahit Öztok, “24 Haziran seçimlerinde halkımızın teveccühü ile ülkemizin temel taşı olan MHP, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde güçlü bir yapıyla yer alacaktır. Bu tabloda Milliyetçi Hareketin birer neferi olan bizler seçim meydanlarında söz verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmek için canla başla çalışacağız. Bundan hiçbir hemşerimizin şüphesi olmasın” dedi. MHP Adana Milletvekili Adayı Cahit Öztok, daha sonra stantları gezdi ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili adayı Cahit Öztok, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Adayı Cahit Öztok, Merkez Yüreğir İlçe sepici mahallesi ve kozan İlçesi’ne yaptığı seçim gezilerinin ardından, Ramazan ayı dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi’nin Galeria İş Merkezi’nde kurduğu Şenlik alanını ziyaret ederek vatandaşlarla ve gençlerle bir araya geldi.

İftar sonrası şenlik alanında kurulan çay bahçesinde vakit geçiren gençleri ziyaret eden MHP Adana Milletvekili Adayı Cahit Öztok, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Milletvekili seçimlerinin önemine dikkat çekti. Söz konusu seçimde gençlerin kullanacağı oyların belirleyeceği bir orana sahip olduğuna dikkat çeken MHP Milletvekili Adayı Cahit Öztok, “Sizler, bu ülkenin geleceğisiniz. Onun için ülkemizin birliğini, dirliğini düşünerek bölgesine hakim güçlü bir Türkiye için sizlerin kullanacağı oy çok önemli” diye konuştu.

“GENÇLİĞE YAPILAN YATIRIM EN ÖNEMLİ YATIRIM”

“Gençliğe yapılacak yatırım, Türkiye’nin geleceği için en önemli yatırımdır” ifadelerini kullanan Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Adayı Cahit Öztok, “24 Haziran seçimlerinde halkımızın teveccühü ile ülkemizin temel taşı olan MHP, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde güçlü bir yapıyla yer alacaktır. Bu tabloda Milliyetçi Hareketin birer neferi olan bizler seçim meydanlarında söz verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmek için canla başla çalışacağız. Bundan hiçbir hemşerimizin şüphesi olmasın” dedi.

MHP Adana Milletvekili Adayı Cahit Öztok, daha sonra stantları gezdi ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.