POLİS PARKLARI BOŞ BIRAKMIYOR!

31.05.2018 - 09:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1756+ kez okundu.
 

POLİS PARKLARI BOŞ BIRAKMIYOR!

Adana’da polis, dedektör köpekleriyle 76 parkta asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Uygulamada 2 bin 111 kişi, haklarında yakalama kararı ve kesinleşmiş hüküm gibi adli işlemler olup olmadığı konusunda Genel Bilgi Taraması’ndan geçirildi.
Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, vatandaşların dinlenip, spor yapmaları, sohbet ederek gezmeleri; çocukların arkadaşları ile hoşça vakit geçirip oyun oynamaları için belediyeler tarafından yüklü miktarda kaynak, kullanılarak parklar yapıldığı belirtilerek, buralarda risk oluşturulan durumlara hızlı ve etkin bir denetim ve müdahale yapılmadığında ya da önlem alınmadığında vatandaşların huzurunun bozulduğu bildirildi.  Açıklamada, şöyle denildi: “Temel insan haklarına saygılı, özgürlük ve güvenlik arasındaki hassas dengeye önem vererek suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahıs ve araçların yakalanması amacıyla; 30 Mayıs Çarşamba günü saat 16.00 -18.00 ile 21.00-22.30 saatleri arasında "Türkiye Huzurlu Parklar Uygulaması-2” adı altında uygulama yapıldı. İl genelinde 76 parkta, 95 kara ekibi, 1.274 personel ve 5 eğitimli dedektör köpeğin katılımıyla yapılan denetimler neticesinde; 38 umuma açık yer denetlendi, 2.111 şahsın GBT kaydı sorgulandı, 4 kişiye adli ve idari işlem yapıldı, işlemler sonucunda 392 TL. para cezası ve 2 işyerine idari işlem uygulandı. 243 araç kontrol edildi, bu araçlardan 6’sına 1.042 TL. cezai işlem uygulandı.”
Adana’da polis, dedektör köpekleriyle 76 parkta asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Uygulamada 2 bin 111 kişi, haklarında yakalama kararı ve kesinleşmiş hüküm gibi adli işlemler olup olmadığı konusunda Genel Bilgi Taraması’ndan geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, vatandaşların dinlenip, spor yapmaları, sohbet ederek gezmeleri; çocukların arkadaşları ile hoşça vakit geçirip oyun oynamaları için belediyeler tarafından yüklü miktarda kaynak, kullanılarak parklar yapıldığı belirtilerek, buralarda risk oluşturulan durumlara hızlı ve etkin bir denetim ve müdahale yapılmadığında ya da önlem alınmadığında vatandaşların huzurunun bozulduğu bildirildi. 
Açıklamada, şöyle denildi: “Temel insan haklarına saygılı, özgürlük ve güvenlik arasındaki hassas dengeye önem vererek suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahıs ve araçların yakalanması amacıyla; 30 Mayıs Çarşamba günü saat 16.00 -18.00 ile 21.00-22.30 saatleri arasında "Türkiye Huzurlu Parklar Uygulaması-2” adı altında uygulama yapıldı. İl genelinde 76 parkta, 95 kara ekibi, 1.274 personel ve 5 eğitimli dedektör köpeğin katılımıyla yapılan denetimler neticesinde; 38 umuma açık yer denetlendi, 2.111 şahsın GBT kaydı sorgulandı, 4 kişiye adli ve idari işlem yapıldı, işlemler sonucunda 392 TL. para cezası ve 2 işyerine idari işlem uygulandı. 243 araç kontrol edildi, bu araçlardan 6’sına 1.042 TL. cezai işlem uygulandı.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.