MHP’Lİ AKKAŞ: EN YÜKSEK OYU ALACAĞIZ

SİYASET 31.05.2018 - 11:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1288+ kez okundu.
 

MHP’Lİ AKKAŞ: EN YÜKSEK OYU ALACAĞIZ

24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimler öncesinde Cumhur İttifakı için MHP’li milletvekili adayı Yeşim Akkaş, MHP teşkilatı ile birlikte sahaya indi.
İttifakın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için yürütülen çalışma kapsamında MHP Adana milletvekili adayı Eczacı Yeşim Akkaş vatandaşlara broşür dağıttı, bilgilendirmede bulundu.  Akkaş, Cumhur İttifakı’nın sahada olduğunu belirterek diğer ittifaktaki partilerin asla bir araya geleceğine inanmadığını söyledi. Akkaş, “24 Haziran Hareketi’nin lansmanını yaptık, ‘Seninleyiz Erdoğan’ dedik. Bugün MHP teşkilatı yöneticileri ile bir aradayız. Bugünden itibaren de hep birlikte sahada olacağız. Cumhur İttifakı, halkın ve milletin ittifakıdır. Adana’da en yüksek oyu alacağız” dedi.
24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimler öncesinde Cumhur İttifakı için MHP’li milletvekili adayı Yeşim Akkaş, MHP teşkilatı ile birlikte sahaya indi.

İttifakın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için yürütülen çalışma kapsamında MHP Adana milletvekili adayı Eczacı Yeşim Akkaş vatandaşlara broşür dağıttı, bilgilendirmede bulundu. 

Akkaş, Cumhur İttifakı’nın sahada olduğunu belirterek diğer ittifaktaki partilerin asla bir araya geleceğine inanmadığını söyledi. Akkaş, “24 Haziran Hareketi’nin lansmanını yaptık, ‘Seninleyiz Erdoğan’ dedik. Bugün MHP teşkilatı yöneticileri ile bir aradayız. Bugünden itibaren de hep birlikte sahada olacağız. Cumhur İttifakı, halkın ve milletin ittifakıdır. Adana’da en yüksek oyu alacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.