Adana’da sokak sütü 3 lira oldu

GÜNDEM 04.06.2018 - 08:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1594+ kez okundu.
 

Adana’da sokak sütü 3 lira oldu

Türk lirasının ABD doları karşısında değer kaybetmesinin ardından yaşanan zam furyasından sokak sütü de nasibi aldı.
YÜZDE 20 ZAM Adana’da tüm şehre sokak sütü satan bir firma, 2,5 lira olan sütün litresini 3 liraya çıkardı. Yaşanan olumsuz ekonomik koşulları gerekçe gösteren firmalar da ürünlerine en az yüzde 20 zam yapmaya devam ediyor.  EN AZ 2 LİRADAN SATILIYOR Halkın genellikle yoğurt yapmak için tercih ettiği sokak sütçüleri, bu sıralarda süte zam yapmaya başladı. En son şehre süt satan bir firma, yüzde 20 zam yaparak sattığı 2,5 liralık sütü 50 kuruş pahalandırdı. Sokak sütü şehirde en az 2 liradan satılıyor.
Türk lirasının ABD doları karşısında değer kaybetmesinin ardından yaşanan zam furyasından sokak sütü de nasibi aldı.

YÜZDE 20 ZAM
Adana’da tüm şehre sokak sütü satan bir firma, 2,5 lira olan sütün litresini 3 liraya çıkardı. Yaşanan olumsuz ekonomik koşulları gerekçe gösteren firmalar da ürünlerine en az yüzde 20 zam yapmaya devam ediyor. 
EN AZ 2 LİRADAN SATILIYOR
Halkın genellikle yoğurt yapmak için tercih ettiği sokak sütçüleri, bu sıralarda süte zam yapmaya başladı. En son şehre süt satan bir firma, yüzde 20 zam yaparak sattığı 2,5 liralık sütü 50 kuruş pahalandırdı. Sokak sütü şehirde en az 2 liradan satılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.