CUMHURBAŞKANIMIZA SÖZÜMÜZÜ TUTUYORUZ

SİYASET 06.06.2018 - 09:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2255+ kez okundu.
 

CUMHURBAŞKANIMIZA SÖZÜMÜZÜ TUTUYORUZ

AK Parti Adana’nın en genç Milletvekili Adayı Mehmet Gazioğlu, seçim çalışmalarını merkez, ilçeler ve köylerde durmaksızın devam ettirip 24 Haziran seçimleri öncesi vatandaşlara AK Parti seçim beyannamesini anlatıyor
AK Parti Adana Milletvekili Adayı Mehmet Gazioğlu, ülkemizde ki istikrar, huzur ve büyüme için oyların yeniden AK Partiye verilmesini isteyerek, “24 Haziran'a kadar gece gündüz demeden, kapı kapı dolaşacağımıza dair Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a verdiğimiz sözü tutuyoruz. Ev ve mahalle toplantılarında buluştuğumuz tüm hemşehrilerimize AK Parti'nin bugüne kadar yaptıklarını ve yeni hedeflerini anlatarak desteklerini istiyoruz” dedi. AK PARTİ MİLLETİMİZİN HAKKINI KORUYOR Merkez Seyhan ile Ceyhan ve Yumurtalık ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek neden Cumhur İttifakına oy vermeleri gerektiğini söyleyen AK Parti Adana Milletvekili Adayı Mehmet Gazioğlu, “AK Parti olarak milletimizin güvenini şimdiye dek asla boşa çıkarmadık. Her zaman milletin hakkını, hukukunu koruduk, korumaya da devam ediyoruz. Ziyaret ettiğimiz Ceyhan ve Yumurtalık'ta da bunu bir kez daha vurgulayarak 24 Haziran için hemşehrilerimizden destek istedik” diye konuştu.      
AK Parti Adana’nın en genç Milletvekili Adayı Mehmet Gazioğlu, seçim çalışmalarını merkez, ilçeler ve köylerde durmaksızın devam ettirip 24 Haziran seçimleri öncesi vatandaşlara AK Parti seçim beyannamesini anlatıyor

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Mehmet Gazioğlu, ülkemizde ki istikrar, huzur ve büyüme için oyların yeniden AK Partiye verilmesini isteyerek, “24 Haziran'a kadar gece gündüz demeden, kapı kapı dolaşacağımıza dair Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a verdiğimiz sözü tutuyoruz. Ev ve mahalle toplantılarında buluştuğumuz tüm hemşehrilerimize AK Parti'nin bugüne kadar yaptıklarını ve yeni hedeflerini anlatarak desteklerini istiyoruz” dedi.

AK PARTİ MİLLETİMİZİN HAKKINI KORUYOR

Merkez Seyhan ile Ceyhan ve Yumurtalık ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek neden Cumhur İttifakına oy vermeleri gerektiğini söyleyen AK Parti Adana Milletvekili Adayı Mehmet Gazioğlu, “AK Parti olarak milletimizin güvenini şimdiye dek asla boşa çıkarmadık. Her zaman milletin hakkını, hukukunu koruduk, korumaya da devam ediyoruz. Ziyaret ettiğimiz Ceyhan ve Yumurtalık'ta da bunu bir kez daha vurgulayarak 24 Haziran için hemşehrilerimizden destek istedik” diye konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.