“SİZ VARSANIZ BAŞARAMAYACAK İŞİMİZ OLMAZ”

SİYASET 06.06.2018 - 13:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1411+ kez okundu.
 

“SİZ VARSANIZ BAŞARAMAYACAK İŞİMİZ OLMAZ”

MHP’li milletvekili adayı Yeşim Akkaş, çarşı pazar dolaştı, esnafa karanfil dağıttı.
MHP Adana milletvekili adayı Yeşim Akkaş,  seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Beraberinde partililerle Güzelyalı mahallesi Sosyete pazarında esnafı gezip, alışveriş yapanlarla konuşan Akkaş, 24 Haziran seçimleri için partisine oy, Cumhur ittifakına destek istedi.  Akkaş, pazar esnafına tek tek hayırlı işler dileyip karanfil dağıttı.  24 Haziran öncesi seçim kampanyalarına devam eden MHP milletvekili adayı Yeşim Akkaş, Adana ilçelerini sokak sokak dolaşıyor. Ziyarette esnaf ve vatandaşlar tarafından sıcak karşılanan MHP milletvekili adayı Yeşim Akkaş, “Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürüyor, iddialı geliyoruz. Seçmenlerimizin güler yüzü moral ve motivasyon açısından iyi geliyor. Sorumluluğumuzun farkındayız, seçmenlerimiz de yanımızda olduğu sürece Allah’ın izniyle altından kalkamayacağımız iş yok” dedi.  Akkaş, şunları kaydetti: “24 Haziran seçimleri için MHP olarak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Adana’da sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız. Güzelyalı Mahallesi Sosyete pazarında esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Yoğun ilgi ve desteklerinden dolayı esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı Allah'ın izniyle bu seçimi kazanacaktır.”
MHP’li milletvekili adayı Yeşim Akkaş, çarşı pazar dolaştı, esnafa karanfil dağıttı.

MHP Adana milletvekili adayı Yeşim Akkaş,  seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Beraberinde partililerle Güzelyalı mahallesi Sosyete pazarında esnafı gezip, alışveriş yapanlarla konuşan Akkaş, 24 Haziran seçimleri için partisine oy, Cumhur ittifakına destek istedi.  Akkaş, pazar esnafına tek tek hayırlı işler dileyip karanfil dağıttı. 
24 Haziran öncesi seçim kampanyalarına devam eden MHP milletvekili adayı Yeşim Akkaş, Adana ilçelerini sokak sokak dolaşıyor. Ziyarette esnaf ve vatandaşlar tarafından sıcak karşılanan MHP milletvekili adayı Yeşim Akkaş, “Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürüyor, iddialı geliyoruz. Seçmenlerimizin güler yüzü moral ve motivasyon açısından iyi geliyor. Sorumluluğumuzun farkındayız, seçmenlerimiz de yanımızda olduğu sürece Allah’ın izniyle altından kalkamayacağımız iş yok” dedi. 
Akkaş, şunları kaydetti: “24 Haziran seçimleri için MHP olarak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Adana’da sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız. Güzelyalı Mahallesi Sosyete pazarında esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Yoğun ilgi ve desteklerinden dolayı esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı Allah'ın izniyle bu seçimi kazanacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.