İNŞAATI DEVAM EDEN YÜREĞİR AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ'NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

SİYASET 07.06.2018 - 09:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1700+ kez okundu.
 

İNŞAATI DEVAM EDEN YÜREĞİR AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ'NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali Mahmut Demirtaş, inşaatı devam eden Yüreğir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.   Toplam 8 milyon 83 bin 849 TL. bedelle yaptırılan ve ihale sözleşmesine göre Haziran ayında tamamlanması gereken Yüreğir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatını gezen Vali Mahmut Demirtaş, firma yöneticilerinden, inşaatın sözleşmede öngörülen tarihte bitirilmesi için gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi.   Tamamlandığında, vatandaşlara önemli bir sağlık hizmeti verecek olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Vali Demirtaş, devlet ve hükümet başta olmak üzere, bu önemli sağlık yatırımının Yüreğir'e ve Adana’ya kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.  

Vali Mahmut Demirtaş, inşaatı devam eden Yüreğir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

 

Toplam 8 milyon 83 bin 849 TL. bedelle yaptırılan ve ihale sözleşmesine göre Haziran ayında tamamlanması gereken Yüreğir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatını gezen Vali Mahmut Demirtaş, firma yöneticilerinden, inşaatın sözleşmede öngörülen tarihte bitirilmesi için gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi.

 

Tamamlandığında, vatandaşlara önemli bir sağlık hizmeti verecek olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Vali Demirtaş, devlet ve hükümet başta olmak üzere, bu önemli sağlık yatırımının Yüreğir'e ve Adana’ya kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.