Halıcıoğlu, Adana’yı karış karış geziyor

GÜNDEM 08.06.2018 - 13:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1574+ kez okundu.
 

Halıcıoğlu, Adana’yı karış karış geziyor

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana milletvekili adayı işkadını Sıdıka Halıcıoğlu, İmamoğlu ve Karaisalı ilçe ziyaretlerinin ardından Seyhan ilçesinde Denizli, Narlıca ve Saydam caddesinde esnafı ziyaret etti. HALKIN BÜYÜK İLGİSİ VAR Halıcıoğlu, ilçe gezileri ve esnaf ziyaretlerinde Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye ve partilerine oy istiyor. İlçelerde halkın büyük ilgisiyle karşılanan Halıcıoğlu, "Halkımız, partimize ve Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’ye büyük destek veriyor. Bunu insanlarımızın gözlerindeki parıltıdan, yüreklerindeki umut ve heyecanlarından anlıyoruz" dedi. ESNAF ONU BAĞRINA BASTI  Saydam caddesinde Sıdıka Halıcıoğlu’nu bağrına basan esnaf ve vatandaşlar, “Sıdıka bizim kızımız. O'nu CHP'den milletvekili adayı olarak görmek bizi çok mutlu etti. İnşallah artık ‘tamam’ dır” dedi. Türkiye ve Adana'nın yaşadığı sorunlara çözüm üretmek için çıktığı yolda kentin her yerinde seçim çalışmalarını başarıyla sürdüren Halıcıoğlu "Halkımız, artık tamam" diyor”’ diye konuştu. GİTTİĞİ HER YERDE İLGİYLE KARŞILANIYOR Adana’yı ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak gezen milletvekili adayı işkadını Sıdıka Halıcıoğlu, gittiği her yerde büyük ilgi görüyor. Kadın ve erkeğiyle genci ve yaşlısıyla herkesin sevgi gösterisinde bulunup oldukça sıcak duygularla karşıladığı CHP Adana milletvekili adayı Sıdıka Halıcıoğlu'na halktan büyük ilgi ve destek geliyor.

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana milletvekili adayı işkadını Sıdıka Halıcıoğlu, İmamoğlu ve Karaisalı ilçe ziyaretlerinin ardından Seyhan ilçesinde Denizli, Narlıca ve Saydam caddesinde esnafı ziyaret etti.

HALKIN BÜYÜK İLGİSİ VAR

Halıcıoğlu, ilçe gezileri ve esnaf ziyaretlerinde Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye ve partilerine oy istiyor. İlçelerde halkın büyük ilgisiyle karşılanan Halıcıoğlu, "Halkımız, partimize ve Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’ye büyük destek veriyor. Bunu insanlarımızın gözlerindeki parıltıdan, yüreklerindeki umut ve heyecanlarından anlıyoruz" dedi.

ESNAF ONU BAĞRINA BASTI

 Saydam caddesinde Sıdıka Halıcıoğlu’nu bağrına basan esnaf ve vatandaşlar, “Sıdıka bizim kızımız. O'nu CHP'den milletvekili adayı olarak görmek bizi çok mutlu etti. İnşallah artık ‘tamam’ dır” dedi. Türkiye ve Adana'nın yaşadığı sorunlara çözüm üretmek için çıktığı yolda kentin her yerinde seçim çalışmalarını başarıyla sürdüren Halıcıoğlu "Halkımız, artık tamam" diyor”’ diye konuştu.

GİTTİĞİ HER YERDE İLGİYLE KARŞILANIYOR

Adana’yı ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak gezen milletvekili adayı işkadını Sıdıka Halıcıoğlu, gittiği her yerde büyük ilgi görüyor. Kadın ve erkeğiyle genci ve yaşlısıyla herkesin sevgi gösterisinde bulunup oldukça sıcak duygularla karşıladığı CHP Adana milletvekili adayı Sıdıka Halıcıoğlu'na halktan büyük ilgi ve destek geliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.