“BÜYÜK HAYALLERİMİZ VAR”

GÜNDEM 10.06.2018 - 13:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1351+ kez okundu.
 

“BÜYÜK HAYALLERİMİZ VAR”

Çalışma Bakanı Sarıeroğlu Aladağ Devlet Hastanesi’ni hizmete açtı.
  ADANA / Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, aynı zamanda AK Parti Adana milletvekili adayı Jülide Sarıeroğlu, daha fazla istihdam alanı yaratmak istediklerini belirterek, "Türkiye'yle ilgili büyük hayallerimiz var” dedi. Sarıeroğlu, Aladağ ilçesinde 15 yataklı Devlet Hastanesi’nin açılış törenine katıldı. Sarıeroğlu, AK Parti iktidarları döneminde sağlık alanında çok ciddi yatırımlara imza atıldığına dikkat çekerek, artık vatandaşların yüzde 98'ine hizmet sunan bir "Genel Sağlık Sigortası" sistemi olduğunu bildirdi. Sarıeroğlu, vatandaşların her şeyin en güzelini hak ettiğine dikkat çekerek, Aladağ Devlet Hastanesi’nin 46 personelle hizmet vereceğini bildirdi. Sarıeroğlu, hayata geçirdikleri düzenlemelerle rahatsız ettikleri bazı kesimlerin çeşitli yalanlar ortaya attıklarını ifade ederek, “İki gündür emekli ikramiye ödemelerini gerçekleştirdik” dedi. Adana Valisi Mahmut Demirtaş da hizmete açılan hastanenin hayırlı olması temennisinde bulundu. Bakan Sarıeroğlu ve diğer yetkililer Acil Servis bölümünü gezerek bilgi aldı. (EGEMEN)
Çalışma Bakanı Sarıeroğlu Aladağ Devlet Hastanesi’ni hizmete açtı.

 

ADANA / Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, aynı zamanda AK Parti Adana milletvekili adayı Jülide Sarıeroğlu, daha fazla istihdam alanı yaratmak istediklerini belirterek, "Türkiye'yle ilgili büyük hayallerimiz var” dedi.

Sarıeroğlu, Aladağ ilçesinde 15 yataklı Devlet Hastanesi’nin açılış törenine katıldı. Sarıeroğlu, AK Parti iktidarları döneminde sağlık alanında çok ciddi yatırımlara imza atıldığına dikkat çekerek, artık vatandaşların yüzde 98'ine hizmet sunan bir "Genel Sağlık Sigortası" sistemi olduğunu bildirdi. Sarıeroğlu, vatandaşların her şeyin en güzelini hak ettiğine dikkat çekerek, Aladağ Devlet Hastanesi’nin 46 personelle hizmet vereceğini bildirdi.

Sarıeroğlu, hayata geçirdikleri düzenlemelerle rahatsız ettikleri bazı kesimlerin çeşitli yalanlar ortaya attıklarını ifade ederek, “İki gündür emekli ikramiye ödemelerini gerçekleştirdik” dedi. Adana Valisi Mahmut Demirtaş da hizmete açılan hastanenin hayırlı olması temennisinde bulundu. Bakan Sarıeroğlu ve diğer yetkililer Acil Servis bölümünü gezerek bilgi aldı. (EGEMEN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.