“Hiçbir çocuk yatağa aç girmesin”

GÜNDEM 11.06.2018 - 13:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1335+ kez okundu.
 

“Hiçbir çocuk yatağa aç girmesin”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Pazar günü geldiği Adana’da son konuşmasını iftar yemeğinden sonra yaptı.
EN BÜYÜK DİLEĞİM BU” Çiftçi birlikleri, sulama birlikleri, esnaf, meslek odaları, vakıf, dernek, sivil toplum örgütleri, gençlik ve iş dünyası temsilcileri, Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Genel Merkezi yöneticileriyle görüşüp Seyhan Belediyesi’nin Halk Kart dağıtım törenine de katılan Kılıçdaroğlu, Yüreğir ilçesindeki iftar yemeğinin ardından, “Benim en büyük dileğim bu güzel yurdumuzda hiçbir çocuğumuz yatağa aç girmesin” dedi.  “KARDEŞLİĞE İHTİYACIMIZ VAR” Kılıçdaroğlu, merkez Yüreğir ilçesi Yavuzlar mahallesindeki Aksantaş TOKİ’de düzenlenen toplu iftarda, vatandaşlar ve partililerle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, “Ramazan ayındayız, bereketli, güzel bir aydayız. Sevginin, barışın, hoşgörünün yoğun olması gereken bir aydayız. Bu gece Kadir gecesi. Hepinizin Kadir Gecesi mübarek olsun. İstiyorum ki Türkiye’de huzur olsun. Hepimiz huzur içinde bir arada yaşayalım. Kardeşliğe, birlikte olmaya ihtiyacımız var” diye konuştu.  “İŞSİZLİĞİN OLDUĞU YERDE HUZUR OLMAZ” Türkiye’de milyonlarca gencin işsiz kaldığını söyleyen Kılıçdaroğlu, “Milyonlarca baba işsiz. Buna artık çare bulmak gerek. İşsizliğin olduğu yerde huzur olmaz. Bunun için 24 Haziran günü elinizi vicdanınıza koyup oy kullanın” dedi. Yüreğir ilçesindeki Yavuzlar mahallesi semt pazarında gerçekleştirilen iftar yemeği öncesinde  Kuran’ı Kerim okundu.  İftar yemeğine binlerce kişi katıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Pazar günü geldiği Adana’da son konuşmasını iftar yemeğinden sonra yaptı.

EN BÜYÜK DİLEĞİM BU”
Çiftçi birlikleri, sulama birlikleri, esnaf, meslek odaları, vakıf, dernek, sivil toplum örgütleri, gençlik ve iş dünyası temsilcileri, Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Genel Merkezi yöneticileriyle görüşüp Seyhan Belediyesi’nin Halk Kart dağıtım törenine de katılan Kılıçdaroğlu, Yüreğir ilçesindeki iftar yemeğinin ardından, “Benim en büyük dileğim bu güzel yurdumuzda hiçbir çocuğumuz yatağa aç girmesin” dedi. 
“KARDEŞLİĞE İHTİYACIMIZ VAR”
Kılıçdaroğlu, merkez Yüreğir ilçesi Yavuzlar mahallesindeki Aksantaş TOKİ’de düzenlenen toplu iftarda, vatandaşlar ve partililerle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, “Ramazan ayındayız, bereketli, güzel bir aydayız. Sevginin, barışın, hoşgörünün yoğun olması gereken bir aydayız. Bu gece Kadir gecesi. Hepinizin Kadir Gecesi mübarek olsun. İstiyorum ki Türkiye’de huzur olsun. Hepimiz huzur içinde bir arada yaşayalım. Kardeşliğe, birlikte olmaya ihtiyacımız var” diye konuştu. 
“İŞSİZLİĞİN OLDUĞU YERDE HUZUR OLMAZ”
Türkiye’de milyonlarca gencin işsiz kaldığını söyleyen Kılıçdaroğlu, “Milyonlarca baba işsiz. Buna artık çare bulmak gerek. İşsizliğin olduğu yerde huzur olmaz. Bunun için 24 Haziran günü elinizi vicdanınıza koyup oy kullanın” dedi. Yüreğir ilçesindeki Yavuzlar mahallesi semt pazarında gerçekleştirilen iftar yemeği öncesinde  Kuran’ı Kerim okundu.  İftar yemeğine binlerce kişi katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.