Sizi hiç unutmayacağız

GÜNDEM 20.06.2018 - 07:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2422+ kez okundu.
 

Sizi hiç unutmayacağız

MHP milletvekili adayı Yeşim Akkaş:
  ADANA / MHP Adana milletvekili adayı Yeşim Akkaş, MHP’li vekillerin bugüne kadar kendini Meclis’e taşıyan vatandaşı hiçbir zaman unutmadığını belirterek, kendisinin de bunu devam ettirmek için büyük çaba göstereceğini söyledi.  Akkaş, 24 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını sürdürüyor. Akkaş, merkez Sarıçam ilçesinde Buruk, Cihadiye, Yarımca mahallesi ile Yeniyayla köylerini gezdi, vatandaşlara partisinin gerçekleştireceği projeleri anlattı.  Gezdiği mahalle ve köylerde büyük ilgi gören Akkaş, her milletvekili adayının seçildikten sonra kendisine destek verenleri unutmaması gerektiğini söyledi. Akkaş, gezdiği yerlerde genellikle vatandaşların seçildikten sonra adayların kendilerini unuttuğundan yakınıldığını hatırlattı. Akkaş, “Seçimler öncesi çalışmalarımızı seçim bölgemizin her yanında sürdürüyoruz. Gittiğim yerlerde sürekli aynı şikâyetlerle karşılaşıyorum; oy istiyorsunuz ancak Meclise gittiğinizde bizi unutuyorsunuz. Vatandaşın bu serzenişine hak veriyorum, ancak şunu söylemeliyim, halkla bütünleşmeyen bir milletvekili asla başarıya ulaşamaz. MHP’li vekillerimiz ve MHP’li adaylar olarak bizi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşıyanları unutmadık, bundan sonra da unutmayacağız. Çünkü her çalışmamızı ve projemizi vatandaşlarımıza sorarak gerçekleştirmenin gayretinde olduk.” diye konuştu. (EGEMEN)
MHP milletvekili adayı Yeşim Akkaş:

 

ADANA / MHP Adana milletvekili adayı Yeşim Akkaş, MHP’li vekillerin bugüne kadar kendini Meclis’e taşıyan vatandaşı hiçbir zaman unutmadığını belirterek, kendisinin de bunu devam ettirmek için büyük çaba göstereceğini söyledi. 
Akkaş, 24 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını sürdürüyor. Akkaş, merkez Sarıçam ilçesinde Buruk, Cihadiye, Yarımca mahallesi ile Yeniyayla köylerini gezdi, vatandaşlara partisinin gerçekleştireceği projeleri anlattı. 
Gezdiği mahalle ve köylerde büyük ilgi gören Akkaş, her milletvekili adayının seçildikten sonra kendisine destek verenleri unutmaması gerektiğini söyledi. Akkaş, gezdiği yerlerde genellikle vatandaşların seçildikten sonra adayların kendilerini unuttuğundan yakınıldığını hatırlattı. Akkaş, “Seçimler öncesi çalışmalarımızı seçim bölgemizin her yanında sürdürüyoruz. Gittiğim yerlerde sürekli aynı şikâyetlerle karşılaşıyorum; oy istiyorsunuz ancak Meclise gittiğinizde bizi unutuyorsunuz. Vatandaşın bu serzenişine hak veriyorum, ancak şunu söylemeliyim, halkla bütünleşmeyen bir milletvekili asla başarıya ulaşamaz. MHP’li vekillerimiz ve MHP’li adaylar olarak bizi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşıyanları unutmadık, bundan sonra da unutmayacağız. Çünkü her çalışmamızı ve projemizi vatandaşlarımıza sorarak gerçekleştirmenin gayretinde olduk.” diye konuştu. (EGEMEN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.