Yüreğir Demirspor tesisini istiyor

GÜNDEM 03.07.2018 - 13:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2284+ kez okundu.
 

Yüreğir Demirspor tesisini istiyor

  Cumhuriyet Mahallesinin tek takımı olan Yüreğir Demirspor 4 yıl önce yıkılan tesise yeniden kavuşmak istiyor. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Cumhuriyet Mahallesine güzel bir tesis yapıyor. Bu güzel tesisin İsmi gibi Cumhuriyet mahallesinin gençlerine tahsis edilmeli. Cumhuriyet mahallesini gençleri spor yapacak tesis bulamazken Güzel tesisi yapan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan bu konuya duyarsız kalmayacaktır..   Yüreğir Demirspor kulüp Başkanı İzzettin Turgut, “Spora önem veren başkanımız Mahmut Çelikcan’ı yürekten kutluyorum. Yüreğir ilçesinin çeşitli semtlerine çok güzel tesisler yapıp gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarıyor. Yapmış olduğu tesisler mutlaka görülmeli. Verdiği hizmet inkâr edilemez. Uyuşturucu yaşının 9–10 lara düşmesi tüm büyükleri endişeye sevk ediyor. Yüreğir Belediye Başkanımız bu konuya duyarsız kalmayacaktır. Bizlerinde hedefi Cumhuriyet mahallesinin gençlerini Yüreğir Demirspor çatısı altında toplamak. Bu konuya sporu seven Başkanımız Mahmut Çelikcan da destek çıkacaktır. Cumhuriyet mahallesine yapılan tesis Cumhuriyet Mahallesi gençlerine verilmelidir. Başkanıma Yüreğir Demirspor adına teşekkür ederim” dedi

 

Cumhuriyet Mahallesinin tek takımı olan Yüreğir Demirspor 4 yıl önce yıkılan tesise yeniden kavuşmak istiyor. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Cumhuriyet Mahallesine güzel bir tesis yapıyor. Bu güzel tesisin İsmi gibi Cumhuriyet mahallesinin gençlerine tahsis edilmeli. Cumhuriyet mahallesini gençleri spor yapacak tesis bulamazken Güzel tesisi yapan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan bu konuya duyarsız kalmayacaktır..

 

Yüreğir Demirspor kulüp Başkanı İzzettin Turgut, “Spora önem veren başkanımız Mahmut Çelikcan’ı yürekten kutluyorum. Yüreğir ilçesinin çeşitli semtlerine çok güzel tesisler yapıp gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarıyor. Yapmış olduğu tesisler mutlaka görülmeli. Verdiği hizmet inkâr edilemez. Uyuşturucu yaşının 9–10 lara düşmesi tüm büyükleri endişeye sevk ediyor. Yüreğir Belediye Başkanımız bu konuya duyarsız kalmayacaktır. Bizlerinde hedefi Cumhuriyet mahallesinin gençlerini Yüreğir Demirspor çatısı altında toplamak. Bu konuya sporu seven Başkanımız Mahmut Çelikcan da destek çıkacaktır. Cumhuriyet mahallesine yapılan tesis Cumhuriyet Mahallesi gençlerine verilmelidir. Başkanıma Yüreğir Demirspor adına teşekkür ederim” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.