Böyle olur şampiyonun düğünü

GÜNDEM 23.07.2018 - 12:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2878+ kez okundu.
 

Böyle olur şampiyonun düğünü

  ADANA-Türkiye Boks Şampiyonu Sezai Demirbaş’ın kendisi gibi yine Türkiye şampiyonu olan oğlu İbrahim Demirbaş, kentin tanınmış ailelerinden Demirkol ailesinin kızları Bahar ile muhtEşem bir düğünle dünyaevine girdi. BİNLERCE KİŞİ KATILDI Adana’nın Seyhan ilçesindeki Kocavezir Mahallesi, Pazarlar Caddesi, 32043 sokakta bulunan otoprak alanında yapılan düğüne binlerce kişi katıldı. Düğün, aşiret düğünü olunca katılım yoğun oldu. KIRKIM TÖRENİ 1 SAAT SÜRDÜ Otopork alanının dolduğu düğünde yaklaşık 5 bin kişilik yemek dağıtıldı. Milli boksör Sezai Demirbaş, düğüne gelen misafirlerle tek tek ilgilendi. Halaylar, yöresel oyunlar ve zılgıtlar eşliğindeki düğünde sadece para ve takıları gelin ve damada takma ya da  bir yerde toplama anlamına gelen kırkım töreni 1 saati buldu. TEBRİK KUYRUĞU OLUŞTU Düğünün bitttiği an itibariyle de gelin ve damadın önünde uzun bir kuyruk tebriği oluştu. Adana’da yaşayan ve kentin tanınmış ailelerinden Demirbaş ailesi ile Demirkol ailesinin evlatlarının düğününe adeta insan seli aktı. HİÇ ARA VERİLMEDİ Gelin Bahar’ın annesi Elmas ve babası Ramazan Demirkol, damat İbrahim Demirbaş’ın annesi Seyhan ve Sezai Demirbaş tören boyunca konuklarla ilgilendi. Düğün, şarkı, türkü, oyun  ve halaylarla adeta hiç ara verilmeden saatlerce sürdü. Bu arada düğün boyunca paralar havada uçuştu. FİNALİ DAMAT YAPTI Düğünün finalini ise damat İbrahim Demirbaş, muhteşem oyunuyla sonlandırdı. Düğünün sona ermesinden sonra damadın babası milli boksör Sezai Demirbaş, mikrofondan misafirlere seslendi. SESAİ DEMİRBAŞ, TEŞEKKÜR ETTİ Sezai Demirbaş, “Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza, arkadaşlarımıza, yakınlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız. Darısı bekarlara olsun” dedi. Düğüne gelen konuklar ise gelin ve damada gıpta ile baktı. Davetliler, genç çifte ömür boyu mutluluk dileğinde bulundu. Bahar ve İbrahim çifti de davetlilere teşekkür etti.   FOTO:-Bahar ve İbrahim Demirbaş çiftinin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. FOTO:- Damadın babası Sezai Demirbaş ile amcası Ak Parti Mersin Milletvekili Adayı Hadi Demirbaş da konuklarla yakından ilgilendi. FOTO:-Kocavezir Mahallesi’ndeki büyük otopark alanında gerçekleşen düğüne ülkenin farklı şehirlerinden çok sayıda davetli katıldı. FOTO:-Damadın babası Sezai Demirbaş, hem misafirlerle ilgilendi, hem de zaman zaman halay başı oldu.

 

ADANA-Türkiye Boks Şampiyonu Sezai Demirbaş’ın kendisi gibi yine Türkiye şampiyonu olan oğlu İbrahim Demirbaş, kentin tanınmış ailelerinden Demirkol ailesinin kızları Bahar ile muhtEşem bir düğünle dünyaevine girdi.

BİNLERCE KİŞİ KATILDI

Adana’nın Seyhan ilçesindeki Kocavezir Mahallesi, Pazarlar Caddesi, 32043 sokakta bulunan otoprak alanında yapılan düğüne binlerce kişi katıldı. Düğün, aşiret düğünü olunca katılım yoğun oldu.

KIRKIM TÖRENİ 1 SAAT SÜRDÜ

Otopork alanının dolduğu düğünde yaklaşık 5 bin kişilik yemek dağıtıldı. Milli boksör Sezai Demirbaş, düğüne gelen misafirlerle tek tek ilgilendi. Halaylar, yöresel oyunlar ve zılgıtlar eşliğindeki düğünde sadece para ve takıları gelin ve damada takma ya da  bir yerde toplama anlamına gelen kırkım töreni 1 saati buldu.

TEBRİK KUYRUĞU OLUŞTU

Düğünün bitttiği an itibariyle de gelin ve damadın önünde uzun bir kuyruk tebriği oluştu.

Adana’da yaşayan ve kentin tanınmış ailelerinden Demirbaş ailesi ile Demirkol ailesinin evlatlarının düğününe adeta insan seli aktı.

HİÇ ARA VERİLMEDİ

Gelin Bahar’ın annesi Elmas ve babası Ramazan Demirkol, damat İbrahim Demirbaş’ın annesi Seyhan ve Sezai Demirbaş tören boyunca konuklarla ilgilendi. Düğün, şarkı, türkü, oyun  ve halaylarla adeta hiç ara verilmeden saatlerce sürdü. Bu arada düğün boyunca paralar havada uçuştu.

FİNALİ DAMAT YAPTI

Düğünün finalini ise damat İbrahim Demirbaş, muhteşem oyunuyla sonlandırdı. Düğünün sona ermesinden sonra damadın babası milli boksör Sezai Demirbaş, mikrofondan misafirlere seslendi.

SESAİ DEMİRBAŞ, TEŞEKKÜR ETTİ

Sezai Demirbaş, “Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza, arkadaşlarımıza, yakınlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız. Darısı bekarlara olsun” dedi.

Düğüne gelen konuklar ise gelin ve damada gıpta ile baktı. Davetliler, genç çifte ömür boyu mutluluk dileğinde bulundu. Bahar ve İbrahim çifti de davetlilere teşekkür etti.

 

FOTO:-Bahar ve İbrahim Demirbaş çiftinin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

FOTO:- Damadın babası Sezai Demirbaş ile amcası Ak Parti Mersin Milletvekili Adayı Hadi Demirbaş da konuklarla yakından ilgilendi.

FOTO:-Kocavezir Mahallesi’ndeki büyük otopark alanında gerçekleşen düğüne ülkenin farklı şehirlerinden çok sayıda davetli katıldı.

FOTO:-Damadın babası Sezai Demirbaş, hem misafirlerle ilgilendi, hem de zaman zaman halay başı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.