CHP’de imza sayısı artıyor

SİYASET 23.07.2018 - 14:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1560+ kez okundu.
 

CHP’de imza sayısı artıyor

  CHP'de olağanüstü kurultay için toplanan imzaların sayısı artıyor.  626 İMZA TAMAM MI?  CHP milletvekili Yaşar Tüzün’ün imza sayısının 606 olduğunu açıklamasının ardından sayının 631’e çıktığı öne sürüldü. CHP kulislerindeki bir iddiaya göre ise Çukurova İlçe Kadın Kolları Başkanı Sonay Gültekin Özel de olağanüstü kurultay için imza verdi.  TEZCAN’DAN AÇIKLAMA  Olağanüstü kurultay için toplanan imza sürecine ilişkin CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, "Olağanüstü kurultay süreci tüzüğümüzde belirtildiği şekilde yürüyor. Partinin iç işidir. Toplayan arkadaşlarımız topladıkları imzayı getirirlerse, tüzüğe uygun olarak gereği yapılır, yapılacaktır” dedi.  İMZA VEREN DELEGELER Adana’daki kurultay delegelerinden CHP İmamoğlu İlçe Başkanı Kasım Karaköseoğlu, Dilşad Güven, Murat Öztanrıöver, Cemal İlçi ve milletvekili adaylarından Ertan Karaoğlu ve  Bülent Öğrü’nün imza verdiği bilinirken Sonay Gültekin Özel’in de olağanüstü kurultay için imza verdiği öne sürüldü.

 

CHP'de olağanüstü kurultay için toplanan imzaların sayısı artıyor. 
626 İMZA TAMAM MI? 
CHP milletvekili Yaşar Tüzün’ün imza sayısının 606 olduğunu açıklamasının ardından sayının 631’e çıktığı öne sürüldü. CHP kulislerindeki bir iddiaya göre ise Çukurova İlçe Kadın Kolları Başkanı Sonay Gültekin Özel de olağanüstü kurultay için imza verdi. 
TEZCAN’DAN AÇIKLAMA 
Olağanüstü kurultay için toplanan imza sürecine ilişkin CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, "Olağanüstü kurultay süreci tüzüğümüzde belirtildiği şekilde yürüyor. Partinin iç işidir. Toplayan arkadaşlarımız topladıkları imzayı getirirlerse, tüzüğe uygun olarak gereği yapılır, yapılacaktır” dedi. 
İMZA VEREN DELEGELER
Adana’daki kurultay delegelerinden CHP İmamoğlu İlçe Başkanı Kasım Karaköseoğlu, Dilşad Güven, Murat Öztanrıöver, Cemal İlçi ve milletvekili adaylarından Ertan Karaoğlu ve  Bülent Öğrü’nün imza verdiği bilinirken Sonay Gültekin Özel’in de olağanüstü kurultay için imza verdiği öne sürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.