“İNŞALLAH GÖREV VERİLMEZ”

GÜNDEM 24.07.2018 - 11:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1897+ kez okundu.
 

“İNŞALLAH GÖREV VERİLMEZ”

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için açık kapı bıraktı:
 AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Büyükşehir belediye başkanlığına aday olmadığını belirterek, “Bizim partimizde aday olunmaz, görev verilir. İnşallah bana bu konuda görev verilmez beklentisi içindeyim” dedi.  Yeni, Seyhan, Yüreğir, Sarıçam ve Çukurova ilçe başkanlarıyla Öğretmenevi’nde gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Genel seçimlerin hemen ardından yerel seçim çalışmalarına başladıklarına değinen Yeni, “1 Kasım seçimlerine göre oyunu düşüren iller arasında ikinci iliz. Teşkilatlarımızla yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz” diye konuştu. Yeni şunları kaydetti: “Vatandaş ‘benim yanımda olan siyasinin ben de yanında olurum’ diyor. Seyhan’da, Çukurova’da, Ceyhan’da belediyeden memnuniyetsizlik sandığa yansımış. Bu alacağımız en büyük derstir. Teşkilatlarımızın hepsiyle elele ve özveriyle çalışarak açıklarımızı kapatacağız.”  Partisinin hükümet olduğu 16 yıllık süre içinde Adana’da 42 milyar dolayında hizmet gerçekleştirdiğine dikkat çeken Yeni, “Tarım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Karataş Bebeli mevkiinde açılıyor. 3 bin dönümle başlayan bu çalışma 15 bin dönüme ulaştı. Ayrıca tarla balıkçılığına yönelik projeleri de hayata geçireceğiz. Adana ekonomisini canlandıracaktır. Yumurtalık İhtisas OSB’sinde de büyük mesafe kat ettik” diye konuştu.  Yeni, şehir stadyumunun bu sezonun ikinci yarısında hizmete gireceğini, Seyhan Yeşiloba’da Karayollarına ait arazinin kamulaştırılıp 200 yataklı, Yüreğir’de eski Devlet hastanesinin yerine 150 yataklı hastane yapılacağını bildirdi.
AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için açık kapı bıraktı:

 AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Büyükşehir belediye başkanlığına aday olmadığını belirterek, “Bizim partimizde aday olunmaz, görev verilir. İnşallah bana bu konuda görev verilmez beklentisi içindeyim” dedi. 

Yeni, Seyhan, Yüreğir, Sarıçam ve Çukurova ilçe başkanlarıyla Öğretmenevi’nde gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Genel seçimlerin hemen ardından yerel seçim çalışmalarına başladıklarına değinen Yeni, “1 Kasım seçimlerine göre oyunu düşüren iller arasında ikinci iliz. Teşkilatlarımızla yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz” diye konuştu. Yeni şunları kaydetti: “Vatandaş ‘benim yanımda olan siyasinin ben de yanında olurum’ diyor. Seyhan’da, Çukurova’da, Ceyhan’da belediyeden memnuniyetsizlik sandığa yansımış. Bu alacağımız en büyük derstir. Teşkilatlarımızın hepsiyle elele ve özveriyle çalışarak açıklarımızı kapatacağız.” 
Partisinin hükümet olduğu 16 yıllık süre içinde Adana’da 42 milyar dolayında hizmet gerçekleştirdiğine dikkat çeken Yeni, “Tarım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Karataş Bebeli mevkiinde açılıyor. 3 bin dönümle başlayan bu çalışma 15 bin dönüme ulaştı. Ayrıca tarla balıkçılığına yönelik projeleri de hayata geçireceğiz. Adana ekonomisini canlandıracaktır. Yumurtalık İhtisas OSB’sinde de büyük mesafe kat ettik” diye konuştu. 
Yeni, şehir stadyumunun bu sezonun ikinci yarısında hizmete gireceğini, Seyhan Yeşiloba’da Karayollarına ait arazinin kamulaştırılıp 200 yataklı, Yüreğir’de eski Devlet hastanesinin yerine 150 yataklı hastane yapılacağını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.