“SENDİKALAR DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZİDİR”

GÜNDEM 05.08.2018 - 13:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1696+ kez okundu.
 

“SENDİKALAR DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZİDİR”

Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Türk İş 4. Bölge Temsilcisi Gülnar’ı ziyaret etti.
Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, sendikaların demokrasinin vazgeçilmez unsurları arasında yer aldığını da söyledi.  SAMİMİ SOHBET  Yıldız, Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ve Türk-İş’e bağlı sendika başkanlarıyla Yol İş Holiday Oteli’ndeki kahvaltıda bir araya geldi. Emniyet Müdürü Selami Yıldız, emniyet müdür yardımcıları ile birlikte göreve başladığı günlerde ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar’a iade-i ziyarette bulundu.  Türk İş’e bağlı sendika başkanlarının da olduğu kahvaltı, samimi sohbetlerle geçti.  “ÖZVERİ İLE ÇALIŞIYORUZ” Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Yıldız, buradaki konuşmasında, Türk-İş Konfederasyonu’nun ülkemizin en önemli sendikalarından biri olduğunu anlatarak, sendikaların demokrasinin vazgeçilmez unsurları arasında yer aldığını bildirdi. Yıldız, emniyet teşkilatı olarak halkın huzuru ve güvenliği için büyük özveriyle çalıştıklarına dikkat çekti.  GÜLNAR: MİNNETTARIZ Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ise,  Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın ziyaretinden büyük onur duyduklarını belirterek, “Halkımızın can ve mal güvenliği için gece gündüz demeden özveri ile çalışan polisimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz, minnettarız” dedi. Gülnar, Adana’da göreve başladığı andan itibaren başta terör ve uyuşturucu olmak üzere asayiş konularında yaptığı başarılı çalışmalarla bilinen Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın suçluların korkulu rüyası olduğunu, Adanalıların gönlünde taht kurduğunu söyledi.  Emniyet Müdürü Selami Yıldız, daha sonra Türk İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ve sendika başkanları ile birlikte otel önünde hatıra fotoğrafı çektirdi
Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Türk İş 4. Bölge Temsilcisi Gülnar’ı ziyaret etti.

Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, sendikaların demokrasinin vazgeçilmez unsurları arasında yer aldığını da söyledi. 

SAMİMİ SOHBET 
Yıldız, Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ve Türk-İş’e bağlı sendika başkanlarıyla Yol İş Holiday Oteli’ndeki kahvaltıda bir araya geldi. Emniyet Müdürü Selami Yıldız, emniyet müdür yardımcıları ile birlikte göreve başladığı günlerde ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar’a iade-i ziyarette bulundu.  Türk İş’e bağlı sendika başkanlarının da olduğu kahvaltı, samimi sohbetlerle geçti. 
“ÖZVERİ İLE ÇALIŞIYORUZ”
Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Yıldız, buradaki konuşmasında, Türk-İş Konfederasyonu’nun ülkemizin en önemli sendikalarından biri olduğunu anlatarak, sendikaların demokrasinin vazgeçilmez unsurları arasında yer aldığını bildirdi. Yıldız, emniyet teşkilatı olarak halkın huzuru ve güvenliği için büyük özveriyle çalıştıklarına dikkat çekti. 
GÜLNAR: MİNNETTARIZ
Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ise,  Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın ziyaretinden büyük onur duyduklarını belirterek, “Halkımızın can ve mal güvenliği için gece gündüz demeden özveri ile çalışan polisimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz, minnettarız” dedi. Gülnar, Adana’da göreve başladığı andan itibaren başta terör ve uyuşturucu olmak üzere asayiş konularında yaptığı başarılı çalışmalarla bilinen Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın suçluların korkulu rüyası olduğunu, Adanalıların gönlünde taht kurduğunu söyledi. 
Emniyet Müdürü Selami Yıldız, daha sonra Türk İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ve sendika başkanları ile birlikte otel önünde hatıra fotoğrafı çektirdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.