ESTETİSYENLER YEMEKTE BULUŞTU

GÜNDEM 07.08.2018 - 13:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2694+ kez okundu.
 

ESTETİSYENLER YEMEKTE BULUŞTU

“ÇÖZÜM YOLLARI BULMAK İSTİYORUZ”
Adana’da güzellik sektörünün olmazsa olmazlarından estetisyenler, Lagos Balık’ta biraraya geldi. Estetisyen Nuran Şahin, bugüne kadar estetik merkezi sahipleriyle; doğru uygulamalarla yanlış uygulamaların önüne geçmek, uzman olmayan kişilerin bu işleri yapmasını önlemek, bunun için ücretsiz eğitim programları düzenlemek için buluştuklarını söyledi.  “GÜÇBİRLİĞİ YAPIYORUZ” Cilt ve vücut bakımı, epilasyon – depilasyon, makyaj gibi kişisel bakım işlemlerini yapabilme becerisine sahip estetisyenlerin bu alanda uzman kişiler olduğunu hatırlatan Şahin, “Estetisyen arkadaşlarla bir araya gelip yaşadığımız sorunlara çözüm bulmak istiyoruz. Müşteri memnuniyetini artırmanın yollarını arıyoruz. Birlikteliğimizin amacı güç birliği oluşturmak. Hepimizin sorunları ortak, çözüm yollarını konuşuyoruz” dedi.
“ÇÖZÜM YOLLARI BULMAK İSTİYORUZ”

Adana’da güzellik sektörünün olmazsa olmazlarından estetisyenler, Lagos Balık’ta biraraya geldi. Estetisyen Nuran Şahin, bugüne kadar estetik merkezi sahipleriyle; doğru uygulamalarla yanlış uygulamaların önüne geçmek, uzman olmayan kişilerin bu işleri yapmasını önlemek, bunun için ücretsiz eğitim programları düzenlemek için buluştuklarını söyledi. 

“GÜÇBİRLİĞİ YAPIYORUZ”
Cilt ve vücut bakımı, epilasyon – depilasyon, makyaj gibi kişisel bakım işlemlerini yapabilme becerisine sahip estetisyenlerin bu alanda uzman kişiler olduğunu hatırlatan Şahin, “Estetisyen arkadaşlarla bir araya gelip yaşadığımız sorunlara çözüm bulmak istiyoruz. Müşteri memnuniyetini artırmanın yollarını arıyoruz. Birlikteliğimizin amacı güç birliği oluşturmak. Hepimizin sorunları ortak, çözüm yollarını konuşuyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.