Seyhan Belediyesi arsa ve konut satıyor

GÜNDEM 14.08.2018 - 17:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1458+ kez okundu.
 

Seyhan Belediyesi arsa ve konut satıyor

Seyhan Belediyesi’nin Kent Meydanı yapımı nedeniyle kaynak sıkıntısı yaşadığı, bu nedenle de konut ve arsa satışına başladığı öne sürüldü. Seyhan Belediyesi’nin yerel gazetelerde yayınlanan ilanların ilkinde imar durumu “Belediye Hizmet Alan E 1.00 YENÇOK 11.50” olarak gösterilen 3557 metrekare alanın 2 milyon 135 bin lira, yine imarda “E 2 yoğunluklu yapı nizam (konu)” olan 1408 metrekarelik alanın 2 milyon 816 bin lira muhammen bedelle satılacağı duyuruldu.  İhalenin bugün Seyhan Belediyesi Encümen salonunda gerçekleştirileceği belirtildi. Seyhan Belediye Başkanlığı tarafından yayınlanan bir başka ilanda ise 19 konutun satışa çıkarıldığı belirtiliyor. Konutların Hanedan (Yeşilyuva) mahallesinde ve her birinin değerinin de 95 bin ila 165 bin lira arasında olduğu kaydedildi.

Seyhan Belediyesi’nin Kent Meydanı yapımı nedeniyle kaynak sıkıntısı yaşadığı, bu nedenle de konut ve arsa satışına başladığı öne sürüldü. Seyhan Belediyesi’nin yerel gazetelerde yayınlanan ilanların ilkinde imar durumu “Belediye Hizmet Alan E 1.00 YENÇOK 11.50” olarak gösterilen 3557 metrekare alanın 2 milyon 135 bin lira, yine imarda “E 2 yoğunluklu yapı nizam (konu)” olan 1408 metrekarelik alanın 2 milyon 816 bin lira muhammen bedelle satılacağı duyuruldu. 
İhalenin bugün Seyhan Belediyesi Encümen salonunda gerçekleştirileceği belirtildi. Seyhan Belediye Başkanlığı tarafından yayınlanan bir başka ilanda ise 19 konutun satışa çıkarıldığı belirtiliyor. Konutların Hanedan (Yeşilyuva) mahallesinde ve her birinin değerinin de 95 bin ila 165 bin lira arasında olduğu kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.