Adana'da Karayolu Kapatıldı, Araçlar Mahsur Kaldı

GÜNDEM 16.08.2018 - 12:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1207+ kez okundu.
 

Adana'da Karayolu Kapatıldı, Araçlar Mahsur Kaldı

Adana'da kanalın taşması sonucunda karayolu sular altına kaldı. 1 metreye dayanan suyun yüksekliğini fark etmeyen sürücüler göle dönen yolda mahur kaldı.
Adana'da kanalın taşması sonucunda karayolu sular altına kaldı. Bazı sürücüler ise su dolu yoldan geçmek isterken zor anlar yaşadı. Motosikletli bir kişi ise suyun yüksekliğini fark etmeyince, mahsur kaldı. SULAMA KANALI TAŞTI, YOL SULAR ALTIN KALDI Olay, Sarıçam İlçesi Tarsus-Adana- Gaziantep otoyolunda köprü altında yaklaşık bir metre kadar karayolu sular altında kaldı. Edinilen bilgiye göre, DSİ'ye ait sulama kanalına fazla su verilmesi nedeniyle taştı. Taşan su karayoluna dökülmeye başladı SÜRÜCÜLER GÖLE DÖNEN YOLDA MAHSUR KALDI Yaklaşık 1 metreye dayanan yükseklikten geçmeye çalışan, bir otomobil su içerisinde mahsur kaldı. Mahsur kalan otomobil çekici yardımıyla kurtarıldı. Bazı sürücüler ise su dolu yoldan geçmek isterken zor anlar yaşadı. Motosikletli bir kişi ise suyun yüksekliğini fark etmeyince, mahsur kaldı. Motosiklet sürücüsü kendi imkanlarıyla çıktı.
Adana'da kanalın taşması sonucunda karayolu sular altına kaldı. 1 metreye dayanan suyun yüksekliğini fark etmeyen sürücüler göle dönen yolda mahur kaldı.

Adana'da kanalın taşması sonucunda karayolu sular altına kaldı. Bazı sürücüler ise su dolu yoldan geçmek isterken zor anlar yaşadı. Motosikletli bir kişi ise suyun yüksekliğini fark etmeyince, mahsur kaldı.

SULAMA KANALI TAŞTI, YOL SULAR ALTIN KALDI

Olay, Sarıçam İlçesi Tarsus-Adana- Gaziantep otoyolunda köprü altında yaklaşık bir metre kadar karayolu sular altında kaldı. Edinilen bilgiye göre, DSİ'ye ait sulama kanalına fazla su verilmesi nedeniyle taştı. Taşan su karayoluna dökülmeye başladı

SÜRÜCÜLER GÖLE DÖNEN YOLDA MAHSUR KALDI

Yaklaşık 1 metreye dayanan yükseklikten geçmeye çalışan, bir otomobil su içerisinde mahsur kaldı. Mahsur kalan otomobil çekici yardımıyla kurtarıldı. Bazı sürücüler ise su dolu yoldan geçmek isterken zor anlar yaşadı. Motosikletli bir kişi ise suyun yüksekliğini fark etmeyince, mahsur kaldı. Motosiklet sürücüsü kendi imkanlarıyla çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.