Hotpoint’in “Taze Düşünürler” ekibi,

GÜNDEM 18.08.2018 - 17:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1779+ kez okundu.
 

Hotpoint’in “Taze Düşünürler” ekibi,

Hotpoint ve Jamie Oliver, dünya çapında gıda israfıyla mücadele için evlerde fark yaratmayı hedefliyor ve “Unutulmuş Gıdalara Taze Fikirler” kampanyası kapsamında, artakalan gıdalara tazelik katan tüketici tariflerini bekliyor.
Artan gıdaları kullanarak yemek yapmak, iyi durumdaki gıdanın çöpe atılmasını önlemenin ve gıda israfıyla mücadeleye katkı sağlamanın harika bir yolu. Hotpoint ve Jamie Oliver, tüketicileri duyarlı gıda tercihlerinde bulunmaya ve yediklerine daha çok özen göstermeye teşvik etmek için “Unutulmuş Gıdalara Taze Fikirler” kampanyasını başlattı. Jamie’den ilham alan ve Ece Zaim, Burak Zafer Sırmaçekici, Sercan Çam, Merve Mucuk’un dahil olduğu Hotpoint “Taze Düşünürler” ekibi, beğenilen tüketici tarifleri için çağrıda bulunuyor. Tüketiciler, artan gıdalardan esinlenerek hazırladıkları yemek tariflerini göndererek, Londra’da tariflerinin de menüde yer alacağı bir pop-up kafe etkinliğinde Jamie Oliver’la tanışma fırsatını yakalayacak. Küresel bir sorun olan gıda israfının şaşırtıcı bir oranı hanelerde gerçekleşiyor. “Unutulmuş Gıdalara Taze Fikirler” kampanyası kapsamında Jamie Oliver, evde gıda israfını azaltmaya yönelik önemli ipuçları ve püf noktaları paylaşarak tüketicilere yardım ediyor. Kampanyayla Hotpoint and Jamie Oliver, gıda alışkanlıklarının değişmesi ve gıdaya daha fazla özen gösterme kültürünün benimsenmesi için ilham kaynağı olmayı hedefliyor. Projenin bir parçası olarak, Türkiye’deki sosyal medya fenomenleri de takipçilerini kenarda unutulan gıdalar için taze fikirler üretmeye davet edecek. Ece Zaim, Burak Zafer Sırmaçekici, Sercan Çam ve Merve Mucuk’tan oluşan Hotpoint “Taze Düşünürler” ekibi, sosyal medya platformlarında gıda israfına dikkat çekecek ve takipçilerine çöpe attıkları gıda miktarını azaltmak için ipuçları verecek.   “Taze Düşünürler” tüketici tariflerini bekliyor Ece Zaim, Burak Zafer Sırmaçekici, Sercan Çam ve Merve Mucuk, Hotpoint ürünlerinin desteğiyle akıllı teknolojilerin gıda israfını önlemek üzere saklama ve pişirme süreçlerini nasıl kolaylaştırabileceğini göstermenin yanı sıra, artakalmış gıdaların yeniden kullanıldığı beğenilen yemek tarifleri için çağrıda bulunuyor. Taze Düşünürler ekibi, dün gece sofrada artakalanları çekici ikramlara dönüştürmenin özel bir yolunu veya fazla malzemeleri kullanmaya yardım edecek nefis bir yemek tarifi bilen tüketicilerden tariflerini bekliyor. Kampanya kapsamında en iyi tarif Hotpoint ve Jamie Oliver tarafından seçilecek ve bazı tarifler Londra’da geçici süre için açılacak özel bir kafenin menüsüne eklenerek, en sık çöpe atılan gıdalardan yaratılan yemeklerle özgün bir restoran deneyimi sunacak. Taze Fikirler Kafe, gündelik malzemelerin ve hatta artıkların bile yalnızca biraz daha özen, sevgi ve ilgiyle ne kadar heyecan ve ilham verici olabileceğini göstermeyi hedefliyor. Tarifi seçilen tüketici, Londra’daki seçkin lansman etkinliğinde bu sıradışı menüyü denemeye davet edilecek ve Jamie Oliver ile biraraya gelme şansına sahip olacak.Yarışmaya katılmak ve “Unutulmuş Gıdalara Taze Fikirler” kampanyası hakkında daha fazla bilgi edinmek için Hotpoint Türkiye’nin sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.
Hotpoint ve Jamie Oliver, dünya çapında gıda israfıyla mücadele için evlerde fark yaratmayı hedefliyor ve “Unutulmuş Gıdalara Taze Fikirler” kampanyası kapsamında, artakalan gıdalara tazelik katan tüketici tariflerini bekliyor.

Artan gıdaları kullanarak yemek yapmak, iyi durumdaki gıdanın çöpe atılmasını önlemenin ve gıda israfıyla mücadeleye katkı sağlamanın harika bir yolu. Hotpoint ve Jamie Oliver, tüketicileri duyarlı gıda tercihlerinde bulunmaya ve yediklerine daha çok özen göstermeye teşvik etmek için “Unutulmuş Gıdalara Taze Fikirler” kampanyasını başlattı.

Jamie’den ilham alan ve Ece Zaim, Burak Zafer Sırmaçekici, Sercan Çam, Merve Mucuk’un dahil olduğu Hotpoint “Taze Düşünürler” ekibi, beğenilen tüketici tarifleri için çağrıda bulunuyor. Tüketiciler, artan gıdalardan esinlenerek hazırladıkları yemek tariflerini göndererek, Londra’da tariflerinin de menüde yer alacağı bir pop-up kafe etkinliğinde Jamie Oliver’la tanışma fırsatını yakalayacak.

Küresel bir sorun olan gıda israfının şaşırtıcı bir oranı hanelerde gerçekleşiyor. “Unutulmuş Gıdalara Taze Fikirler” kampanyası kapsamında Jamie Oliver, evde gıda israfını azaltmaya yönelik önemli ipuçları ve püf noktaları paylaşarak tüketicilere yardım ediyor. Kampanyayla Hotpoint and Jamie Oliver, gıda alışkanlıklarının değişmesi ve gıdaya daha fazla özen gösterme kültürünün benimsenmesi için ilham kaynağı olmayı hedefliyor. Projenin bir parçası olarak, Türkiye’deki sosyal medya fenomenleri de takipçilerini kenarda unutulan gıdalar için taze fikirler üretmeye davet edecek. Ece Zaim, Burak Zafer Sırmaçekici, Sercan Çam ve Merve Mucuk’tan oluşan Hotpoint “Taze Düşünürler” ekibi, sosyal medya platformlarında gıda israfına dikkat çekecek ve takipçilerine çöpe attıkları gıda miktarını azaltmak için ipuçları verecek.

 

“Taze Düşünürler” tüketici tariflerini bekliyor

Ece Zaim, Burak Zafer Sırmaçekici, Sercan Çam ve Merve Mucuk, Hotpoint ürünlerinin desteğiyle akıllı teknolojilerin gıda israfını önlemek üzere saklama ve pişirme süreçlerini nasıl kolaylaştırabileceğini göstermenin yanı sıra, artakalmış gıdaların yeniden kullanıldığı beğenilen yemek tarifleri için çağrıda bulunuyor. Taze Düşünürler ekibi, dün gece sofrada artakalanları çekici ikramlara dönüştürmenin özel bir yolunu veya fazla malzemeleri kullanmaya yardım edecek nefis bir yemek tarifi bilen tüketicilerden tariflerini bekliyor. Kampanya kapsamında en iyi tarif Hotpoint ve Jamie Oliver tarafından

seçilecek ve bazı tarifler Londra’da geçici süre için açılacak özel bir kafenin menüsüne eklenerek, en sık çöpe atılan gıdalardan yaratılan yemeklerle özgün bir restoran deneyimi sunacak. Taze Fikirler Kafe, gündelik malzemelerin ve hatta artıkların bile yalnızca biraz daha özen, sevgi ve ilgiyle ne kadar heyecan ve ilham verici olabileceğini göstermeyi hedefliyor. Tarifi seçilen tüketici, Londra’daki seçkin lansman etkinliğinde bu sıradışı menüyü denemeye davet edilecek ve Jamie Oliver ile biraraya gelme şansına sahip olacak.Yarışmaya katılmak ve “Unutulmuş Gıdalara Taze Fikirler” kampanyası hakkında daha fazla bilgi edinmek için Hotpoint Türkiye’nin sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.