CHP, YENİ OTOGAR İSTEMİYOR

GÜNDEM 17.08.2018 - 17:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1268+ kez okundu.
 

CHP, YENİ OTOGAR İSTEMİYOR

Adana’da Büyükşehir Belediyesi’nce yaptırılacak yeni otogara ilişkin imar planı değişikliklerine ait komisyon raporu kabul edildi.
Oylamada, yeni otogar için CHP’li Büyükşehir belediyesi meclis üyeleri ret oyu verdi. Bu arada, Adana’nın Karataş ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi’ne ait 2 bin 600 metrekarelik garaj, ticaret ve konut alanı olarak ilçe belediyesine devredildi.  Büyükşehir Belediye Meclisi, Başkan Hüseyin Sözlü başkanlığında biraraya geldi. Meclis’te 52 maddelik gündem yer aldı. Meclis’te Büyükşehir Belediyesi’nin yanı sıra Kozan, Seyhan, Çukurova, Aladağ, Tufanbeyli, Yüreğir, Sarıçam,’dan gelen imar değişikliği ve revizyonları içeren maddeler kabul edildi.  “ZATEN GEÇİYOR”  Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Meclis’in deneyimli ismi CHP’li Askeri Dağlı’nın bazı oylamalara katılmayışı üzerine sitem etti. Dağlı ise Sözlü’ye “Zaten el kaldırsak da kaldırmasak da geçiyor” dedi. Bu arada, Mecliste merkez Yüreğir ilçesi Kışla, Serinevler, Karşıyaka, Cumhuriyet, Akıncılar mahallesinde iptal edilen kentsel gelişim ve dönüşüm alanlarına ilişkin Köprülü (Kazım Karabekir) mahallesi yaklaşık 10 hektar alan için hazırlanan nazım imar planına ait komisyon raporu oy çokluğuyla geçti. Sarıçam ilçesi Buruk mahallesinde 350 hektar alanda yapılan imar plan değişikliğine ait komisyon raporu ise zemin artı 8 kat ve 5 bin metrekarelik parsel büyüklüğüne çıkarılarak oylandı.
Adana’da Büyükşehir Belediyesi’nce yaptırılacak yeni otogara ilişkin imar planı değişikliklerine ait komisyon raporu kabul edildi.

Oylamada, yeni otogar için CHP’li Büyükşehir belediyesi meclis üyeleri ret oyu verdi. Bu arada, Adana’nın Karataş ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi’ne ait 2 bin 600 metrekarelik garaj, ticaret ve konut alanı olarak ilçe belediyesine devredildi. 

Büyükşehir Belediye Meclisi, Başkan Hüseyin Sözlü başkanlığında biraraya geldi. Meclis’te 52 maddelik gündem yer aldı. Meclis’te Büyükşehir Belediyesi’nin yanı sıra Kozan, Seyhan, Çukurova, Aladağ, Tufanbeyli, Yüreğir, Sarıçam,’dan gelen imar değişikliği ve revizyonları içeren maddeler kabul edildi. 
“ZATEN GEÇİYOR” 
Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Meclis’in deneyimli ismi CHP’li Askeri Dağlı’nın bazı oylamalara katılmayışı üzerine sitem etti. Dağlı ise Sözlü’ye “Zaten el kaldırsak da kaldırmasak da geçiyor” dedi. Bu arada, Mecliste merkez Yüreğir ilçesi Kışla, Serinevler, Karşıyaka, Cumhuriyet, Akıncılar mahallesinde iptal edilen kentsel gelişim ve dönüşüm alanlarına ilişkin Köprülü (Kazım Karabekir) mahallesi yaklaşık 10 hektar alan için hazırlanan nazım imar planına ait komisyon raporu oy çokluğuyla geçti. Sarıçam ilçesi Buruk mahallesinde 350 hektar alanda yapılan imar plan değişikliğine ait komisyon raporu ise zemin artı 8 kat ve 5 bin metrekarelik parsel büyüklüğüne çıkarılarak oylandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.