Sözlü bayramın son gününde Aladağ’daydı

GÜNDEM 26.08.2018 - 16:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1789+ kez okundu.
 

Sözlü bayramın son gününde Aladağ’daydı

    Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Aladağ’ın Meydan ve Başpınar Yaylalarında vatandaşların bayramını kutlayarak onlarla sohbet etti   Bayram boyunca kentin kırsalında yaşayan hemşerileri ile kucaklaşan Başkan Hüseyin Sözlü, bayramın son gününü Aladağ’ın Meydan ve Başpınar Yaylalarında geçirdi   YOL ÜZERİNDE PİKNİK YAPAN AİLENİN MİSAFİRİ OLDU Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Aladağ’ın Meydan ve Başpınar Yaylalarında bayramın son gününde vatandaşlarla kucaklaştı. Yaylaya çıkarken yol üzerinde piknik yapan bir aileyi ziyaret eden Başkan Sözlü, ailenin sofrasına konuk oldu, ekmeklerini bölüştü.   MEYDAN VE BAŞPINAR YAYLALARINDA HEMŞERİLERİYLE BULUŞTU Meydan Yaylası’nda kahvehaneleri ve esnafları ziyaret eden Başkan Sözlü, onların bayramlarını kutlayarak hayırlı işler diledi. Kahvehanede oturan hemşerileri ile sohbet eden Başkan Hüseyin Sözlü, onların ilçedeki sorunların çözüme ulaştırılması noktasındaki taleplerini dinledi ardından da Başpınar Yaylası’na gitti.    

 

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Aladağ’ın Meydan ve Başpınar Yaylalarında vatandaşların bayramını kutlayarak onlarla sohbet etti

 

Bayram boyunca kentin kırsalında yaşayan hemşerileri ile kucaklaşan Başkan Hüseyin Sözlü, bayramın son gününü Aladağ’ın Meydan ve Başpınar Yaylalarında geçirdi

 

YOL ÜZERİNDE PİKNİK YAPAN AİLENİN MİSAFİRİ OLDU

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Aladağ’ın Meydan ve Başpınar Yaylalarında bayramın son gününde vatandaşlarla kucaklaştı. Yaylaya çıkarken yol üzerinde piknik yapan bir aileyi ziyaret eden Başkan Sözlü, ailenin sofrasına konuk oldu, ekmeklerini bölüştü.

 

MEYDAN VE BAŞPINAR YAYLALARINDA HEMŞERİLERİYLE BULUŞTU

Meydan Yaylası’nda kahvehaneleri ve esnafları ziyaret eden Başkan Sözlü, onların bayramlarını kutlayarak hayırlı işler diledi. Kahvehanede oturan hemşerileri ile sohbet eden Başkan Hüseyin Sözlü, onların ilçedeki sorunların çözüme ulaştırılması noktasındaki taleplerini dinledi ardından da Başpınar Yaylası’na gitti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.