PARK YAPILACAKTI ODUNLUK OLDU!

GÜNDEM 30.08.2018 - 16:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1669+ kez okundu.
 

PARK YAPILACAKTI ODUNLUK OLDU!

Seyhan Belediyesi’nin dinlenme ve çocuk parkı yapacağı alanda fareler cirit atıyor.
Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde belediyenin park yapacağı iddia edilen alan odunluk oldu. Mahalle sakinleri, “Burada fareler cirit atıyor, ne yapacağımızı bilemez haldeyiz” diyor. NE YAPACAĞIZ BİLMİYORUZ! Merkez Seyhan ilçesi Gülbahçe mahallesi 13132 sokak sakinleri bugünlerde ne yapacağını bilmez halde. Sokakta Seyhan İlçe Belediyesi’nce bir süre önce park yapmak için çalışma başlatılacağı söylenen alan adeta odunluk oldu. Moloz yığınlarıyla da kaplanan alanda fareler de cirit atıyor! GÜZEL BİR PARK ÇOCUKLARIN HAKKI Sokak sakinleri, “Mahallemizde çocukların oynayabileceği vatandaşın da sohbet edip dinleneceği güzel bir park yapılmasını bekliyorduk. Ancak umduğumuz gibi olmadı, belediyenin mülkiyetindeki alan odunluk oldu. Yetkililerin burada güzel bir çalışma yapmasını beklemek bizim de hakkımız” dedi. ÇOK MU GÖRÜYORLAR! Seyhan Belediyesi, sorumluluk sahasında olmayan Karaisalı ilçesine bile Çocuk ve Dinlenme Parkı yaptırmış, Başkan Zeydan Karalar, parkın açılışını Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ile birlikte yapmıştı. Gülbahçe mahallesi sakinleri, “Başkan bize bir parkı çok görmesin. Seçimler yaklaşırken elini taşın altına koysun” diyor.  SAKİNE AYHAN / ÖZEL HABER
Seyhan Belediyesi’nin dinlenme ve çocuk parkı yapacağı alanda fareler cirit atıyor.

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde belediyenin park yapacağı iddia edilen alan odunluk oldu. Mahalle sakinleri, “Burada fareler cirit atıyor, ne yapacağımızı bilemez haldeyiz” diyor.

NE YAPACAĞIZ BİLMİYORUZ!

Merkez Seyhan ilçesi Gülbahçe mahallesi 13132 sokak sakinleri bugünlerde ne yapacağını bilmez halde. Sokakta Seyhan İlçe Belediyesi’nce bir süre önce park yapmak için çalışma başlatılacağı söylenen alan adeta odunluk oldu. Moloz yığınlarıyla da kaplanan alanda fareler de cirit atıyor!

GÜZEL BİR PARK ÇOCUKLARIN HAKKI

Sokak sakinleri, “Mahallemizde çocukların oynayabileceği vatandaşın da sohbet edip dinleneceği güzel bir park yapılmasını bekliyorduk. Ancak umduğumuz gibi olmadı, belediyenin mülkiyetindeki alan odunluk oldu. Yetkililerin burada güzel bir çalışma yapmasını beklemek bizim de hakkımız” dedi.

ÇOK MU GÖRÜYORLAR!

Seyhan Belediyesi, sorumluluk sahasında olmayan Karaisalı ilçesine bile Çocuk ve Dinlenme Parkı yaptırmış, Başkan Zeydan Karalar, parkın açılışını Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ile birlikte yapmıştı. Gülbahçe mahallesi sakinleri, “Başkan bize bir parkı çok görmesin. Seçimler yaklaşırken elini taşın altına koysun” diyor. 

SAKİNE AYHAN / ÖZEL HABER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.