EKMEK ARTIK 1,25 TL

GÜNDEM 30.08.2018 - 16:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2153+ kez okundu.
 

EKMEK ARTIK 1,25 TL

Adana’da ekmek ve simit artık 25 kuruş zamlı satılacak. Yapılan son zamla ekmek ve simit 1 lira 25 kuruş oldu.
UNUN TORBASI 27 LİRA ARTTI  Fırıncılar, daha önce 69 liradan aldıkları bir torba unun dolar kurunda yaşanan son değişikliklerle 96 liraya yükseldiğini, zammın kaçınılmaz olduğunu söyledi.  ZAMLI SATIŞLAR BAŞLIYOR Fırıncılar Odası Başkanı Ali Tekin de ekmeğe yapılacak zamla ilgili fırıncılarla bir araya geldi. Zamlı fiyattan satışlar simitte başlarken ekmekte ise önümüzdeki günlerde yürürlüğe girecek. KEZBAN KARAASLAN / ÖZEL HABER 
Adana’da ekmek ve simit artık 25 kuruş zamlı satılacak. Yapılan son zamla ekmek ve simit 1 lira 25 kuruş oldu.

UNUN TORBASI 27 LİRA ARTTI 

Fırıncılar, daha önce 69 liradan aldıkları bir torba unun dolar kurunda yaşanan son değişikliklerle 96 liraya yükseldiğini, zammın kaçınılmaz olduğunu söyledi. 
ZAMLI SATIŞLAR BAŞLIYOR
Fırıncılar Odası Başkanı Ali Tekin de ekmeğe yapılacak zamla ilgili fırıncılarla bir araya geldi. Zamlı fiyattan satışlar simitte başlarken ekmekte ise önümüzdeki günlerde yürürlüğe girecek.

KEZBAN KARAASLAN / ÖZEL HABER 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.