Mesai arkadaşlığı,sevgiye dönüştü

GÜNDEM 27.09.2018 - 15:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2199+ kez okundu.
 

Mesai arkadaşlığı,sevgiye dönüştü

MHP Çukurova İlçe 2.Başkanı Yusuf İspaha, gönlünü kaptırdığı Tuğçe Kara ile evlilik yolunda ilk adımı attı. ASKİ’de çalışan Yusuf ve Tuğçe; mesai arkadaşlığının ilerleyen günlerde sevgi bağına dönüşmesiyle birlikte, aile büyüklerinin de oluruyla hayat arkadaşlığına dönüştürme kararı aldılar. Bunun ilk adımını da aile arasında gerçekleşen bir nişan töreniyle attılar. El ele göz göze aile büyüklerinin karşısına çıkan Yusuf ve Tuğçe’nin nişan yüzüklerini MHP İl eski Başkanlarından Ahmet Erdoğan taktı. ‘Hayırlı olsun… Darısı düğünlerine’ temennileriyle birlikte gecenin çifti çalışan müzik eşliğinde piste çıkarken, birbirlerine olan uyumları ve sevgileri de gözlerinden okunuyordu. Evin önünde gerçekleştirilen nişan töreni, her ne kadar dar kapsamlı gerçekleşse de, MHP’lilerin gövde gösterisine dönüştü. Türkgün Gazetesi Bölge Temsilcisi İbrahim İspaha ise oğlunun evlilik yolunda ilk adımı atmasının mutluluğunu dostlarıyla paylaşırken, Ülkücü camiayı bir araya getiren bu nişan töreni, önümüzdeki günlerde yapılacak olan görkemli düğünün habercisi gibiydi. Nişan törenine; Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Fikret Doğan, Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mehmet Ali Halaman, MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Eski İl Başkanı Ahmet Erdoğan, MHP Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çelik, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, MHP Sarıçam İlçe 2.Başkanı Vedat Cengiz, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Emin Canlı, 27.Dönem MHP Adana Milletvekili Av.Fatih Kürşat Mert, Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Doğan, Merhum Recai Yıldırım’ın oğlu Hakan Yıldırım, ASKİ Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Dalkır, ASKİ Abone İşleri Müdürü Faruk Kılıç, ASKİ Abone Kaçak İşleri Müdürü Doğan Sökmen, Lunapark Tesisleri Sahibi Rahim Önük ile ASKİ personeli ve her iki aileye yakınları katıldı.      

MHP Çukurova İlçe 2.Başkanı Yusuf İspaha, gönlünü kaptırdığı Tuğçe Kara ile evlilik yolunda ilk adımı attı. ASKİ’de çalışan Yusuf ve Tuğçe; mesai arkadaşlığının ilerleyen günlerde sevgi bağına dönüşmesiyle birlikte, aile büyüklerinin de oluruyla hayat arkadaşlığına dönüştürme kararı aldılar.

Bunun ilk adımını da aile arasında gerçekleşen bir nişan töreniyle attılar.

El ele göz göze aile büyüklerinin karşısına çıkan Yusuf ve Tuğçe’nin nişan yüzüklerini MHP İl eski Başkanlarından Ahmet Erdoğan taktı. ‘Hayırlı olsun… Darısı düğünlerine’ temennileriyle birlikte gecenin çifti çalışan müzik eşliğinde piste çıkarken, birbirlerine olan uyumları ve sevgileri de gözlerinden okunuyordu.

Evin önünde gerçekleştirilen nişan töreni, her ne kadar dar kapsamlı gerçekleşse de, MHP’lilerin gövde gösterisine dönüştü. Türkgün Gazetesi Bölge Temsilcisi İbrahim İspaha ise oğlunun evlilik yolunda ilk adımı atmasının mutluluğunu dostlarıyla paylaşırken, Ülkücü camiayı bir araya getiren bu nişan töreni, önümüzdeki günlerde yapılacak olan görkemli düğünün habercisi gibiydi.

Nişan törenine; Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Fikret Doğan, Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mehmet Ali Halaman, MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Eski İl Başkanı Ahmet Erdoğan, MHP Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çelik, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, MHP Sarıçam İlçe 2.Başkanı Vedat Cengiz, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Emin Canlı, 27.Dönem MHP Adana Milletvekili Av.Fatih Kürşat Mert, Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Doğan, Merhum Recai Yıldırım’ın oğlu Hakan Yıldırım, ASKİ Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Dalkır, ASKİ Abone İşleri Müdürü Faruk Kılıç, ASKİ Abone Kaçak İşleri Müdürü Doğan Sökmen, Lunapark Tesisleri Sahibi Rahim Önük ile ASKİ personeli ve her iki aileye yakınları katıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.