İŞ YAPMAYANIN YAKASINA YAPIŞIRIM

GÜNDEM 27.09.2018 - 15:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1459+ kez okundu.
 

İŞ YAPMAYANIN YAKASINA YAPIŞIRIM

Adana’nın merkez Seyhan ilçesi Pınar mahallesinde 10 yıldan bu yana başarılı çalışmalarıyla öne çıkan Muhtar Saniye Çelik, yerel seçimlere kısa bir süre kalan yeniden adaylığını açıkladı. Çelik, “Halkımıza iyi bir hizmet vermek herkesin boynunun borcudur” dedi.  Çelik, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın her fırsatta mahalleye kreş ve taziye evi kurulması konusunda açıklama yaptığını ancak bu konuda bugüne kadar en küçük bir ilerleme kaydedilmediğini bildirdi. Karalar’ın mahalleye 6 çocuk ve dinlenme parkı sözünün de hala askıda durduğunu dile getiren Çelik, “İş yapmayanın yakasına yapışırım” diye konuştu.  BÖLERLERSE YARGIYA GİDERİM Seyhan Belediyesi’nin 140 hektarlık alan büyüklüğündeki Pınar mahallesinin ikiye bölünmesine yönelik talebinin teknik incelemesinin sürdüğüne dikkat çeken Çelik, mülki idarenin konuyu onaylaması halinde kararın iptali için yargıya gideceğini belirterek, yanlıştan dönüleceğini ümit ettiğini vurguladı.  SORUNU ÇÖZEN BELEDİYE YOK! Çelik, şöyle konuştu: “Halka hizmet götürmek herkesin görevidir. Bunu yaptığı için birilerini övmeye, şımartmaya gerek yok. Gelişmiş ülkelerde böyle bir şey yok. Bugüne kadar tüm uğraşlarıma, çabama rağmen Seyhan Belediyesi, 74108 ile 74200 sokakta yol açmıyor. Ne Büyükşehir ne Seyhan Belediyesi konuyu üzerine alıyor. Yeteri bilirlerse artık yeter! Burada binlerce insan yaşıyor. Sorunlar her geçen gün büyüyor. Yoğunluğu verenler sorunu çözsün”  FOTO - Çelik, mahallenin her geçen gün daha iyileşmesi ve sorunların çözümü konusunda mesai gözetmeden çalıştığını belirterek yerel yöneticilerin vurdumduymazlığından dert yandı.

Adana’nın merkez Seyhan ilçesi Pınar mahallesinde 10 yıldan bu yana başarılı çalışmalarıyla öne çıkan Muhtar Saniye Çelik, yerel seçimlere kısa bir süre kalan yeniden adaylığını açıkladı. Çelik, “Halkımıza iyi bir hizmet vermek herkesin boynunun borcudur” dedi. 
Çelik, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın her fırsatta mahalleye kreş ve taziye evi kurulması konusunda açıklama yaptığını ancak bu konuda bugüne kadar en küçük bir ilerleme kaydedilmediğini bildirdi. Karalar’ın mahalleye 6 çocuk ve dinlenme parkı sözünün de hala askıda durduğunu dile getiren Çelik, “İş yapmayanın yakasına yapışırım” diye konuştu. 
BÖLERLERSE YARGIYA GİDERİM
Seyhan Belediyesi’nin 140 hektarlık alan büyüklüğündeki Pınar mahallesinin ikiye bölünmesine yönelik talebinin teknik incelemesinin sürdüğüne dikkat çeken Çelik, mülki idarenin konuyu onaylaması halinde kararın iptali için yargıya gideceğini belirterek, yanlıştan dönüleceğini ümit ettiğini vurguladı. 
SORUNU ÇÖZEN BELEDİYE YOK!
Çelik, şöyle konuştu: “Halka hizmet götürmek herkesin görevidir. Bunu yaptığı için birilerini övmeye, şımartmaya gerek yok. Gelişmiş ülkelerde böyle bir şey yok. Bugüne kadar tüm uğraşlarıma, çabama rağmen Seyhan Belediyesi, 74108 ile 74200 sokakta yol açmıyor. Ne Büyükşehir ne Seyhan Belediyesi konuyu üzerine alıyor. Yeteri bilirlerse artık yeter! Burada binlerce insan yaşıyor. Sorunlar her geçen gün büyüyor. Yoğunluğu verenler sorunu çözsün” 


FOTO -
Çelik, mahallenin her geçen gün daha iyileşmesi ve sorunların çözümü konusunda mesai gözetmeden çalıştığını belirterek yerel yöneticilerin vurdumduymazlığından dert yandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.