Amazon Türkiye’deki İlk Yorum Paşabahçe’ye

GÜNDEM 28.09.2018 - 11:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1514+ kez okundu.
 

Amazon Türkiye’deki İlk Yorum Paşabahçe’ye

    PAŞABAHÇE ÜRÜNLERİ AMAZON TÜRKİYE’DE SATIŞTA   Türkiye’nin lider cam ev eşyası üreticisi Paşabahçe, dünyanın en büyük perakende e-ticaret platformu olan Amazon Türkiye’de mağaza açtı.   26.09.2018 – Türkiye’nin en sevilen markalarından Paşabahçe, E-ticaret devi Amazon’un Türkiye’deki müşterileri için açtığı mağazasında, ürünlerini tüketicilerle buluşturdu.   Amazon Türkiye’deki ilk yorumlar Türkiye’nin lider cam ev eşyası üreticisi Paşabahçe’ye geldi. Amazon Türkiye-Paşabahçe işbirliğinin tüketiciler tarafından olumlu karşılandığına dair yorumlar sitede yer buldu.   Cam en eşyasının en güzel örneklerinin sergilendiği Paşabahçe mağazasında tabaklardan kaselere, saklama kaplarından vazolara kadar şık ve özgün tasarımlı ürünler tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Paşabahçe ürünlerine sahip olmak için www.amazon.com.tr adresindeki Paşabahçe mağazasından alışveriş yapabilirsiniz.   Paşabahçe Hakkında   Cam sektörünün küresel oyuncusu konumundaki Şişecam Topluluğu şirketlerinden Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş., cam ev eşyası alanında Avrupa’nın ikinci, dünyanın ise üçüncü büyük üreticisidir. İhtisaslaşmış mağazacılıkta özgün yapısıyla Türkiye’de lider olan ‘Paşabahçe Mağazaları’nı da bünyesinde barındıran Paşabahçe Cam, 80 yıllı aşkın geçmişiyle Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer almaktadır.   Otomatik ve el imalatı olarak 20 binin üzerindeki ürün çeşidiyle çok geniş bir müşteri kitlesine hitap eden ve ürünlerini 140 ülkeye ihraç eden Paşabahçe Cam, üretim faaliyetlerini Türkiye’de Kırklareli, Mersin, Eskişehir ve Denizli fabrikalarında, yurt dışında ise Bulgaristan ve Rusya Federasyonu’ndaki tesislerinde gerçekleştirmektedir.

 

 

PAŞABAHÇE ÜRÜNLERİ AMAZON TÜRKİYE’DE SATIŞTA

 

Türkiye’nin lider cam ev eşyası üreticisi Paşabahçe, dünyanın en büyük perakende e-ticaret platformu olan Amazon Türkiye’de mağaza açtı.

 

26.09.2018 – Türkiye’nin en sevilen markalarından Paşabahçe, E-ticaret devi Amazon’un Türkiye’deki müşterileri için açtığı mağazasında, ürünlerini tüketicilerle buluşturdu.

 

Amazon Türkiye’deki ilk yorumlar Türkiye’nin lider cam ev eşyası üreticisi Paşabahçe’ye geldi. Amazon Türkiye-Paşabahçe işbirliğinin tüketiciler tarafından olumlu karşılandığına dair yorumlar sitede yer buldu.

 

Cam en eşyasının en güzel örneklerinin sergilendiği Paşabahçe mağazasında tabaklardan kaselere, saklama kaplarından vazolara kadar şık ve özgün tasarımlı ürünler tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Paşabahçe ürünlerine sahip olmak için www.amazon.com.tr adresindeki Paşabahçe mağazasından alışveriş yapabilirsiniz.

 

Paşabahçe Hakkında

 

Cam sektörünün küresel oyuncusu konumundaki Şişecam Topluluğu şirketlerinden Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş., cam ev eşyası alanında Avrupa’nın ikinci, dünyanın ise üçüncü büyük üreticisidir. İhtisaslaşmış mağazacılıkta özgün yapısıyla Türkiye’de lider olan ‘Paşabahçe Mağazaları’nı da bünyesinde barındıran Paşabahçe Cam, 80 yıllı aşkın geçmişiyle Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer almaktadır.

 

Otomatik ve el imalatı olarak 20 binin üzerindeki ürün çeşidiyle çok geniş bir müşteri kitlesine hitap eden ve ürünlerini 140 ülkeye ihraç eden Paşabahçe Cam, üretim faaliyetlerini Türkiye’de Kırklareli, Mersin, Eskişehir ve Denizli fabrikalarında, yurt dışında ise Bulgaristan ve Rusya Federasyonu’ndaki tesislerinde gerçekleştirmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.