BİZ DE VARIZ DESTEKLEME DERNEĞİ HIZLA BÜYÜYOR

SİYASET 01.10.2018 - 16:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1457+ kez okundu.
 

BİZ DE VARIZ DESTEKLEME DERNEĞİ HIZLA BÜYÜYOR

Anızkonusunungündemegetirilmesininardındangenişkatılımlatoplanandernek,genelkurulkararıalırken, yeniprojelerleilgili de bilgiaktarıldı.   Kısasüreöncekurulmasınarağmen, Adana için,hızlayükselenbirivmeyleçabagöstermeyebaşlayan Biz de VarızDesteklemeDerneği, hayligenişbirkatılımla Divan Oteli’ndetoplandı. Toplantıda 9 Ekim 2019 tarihindegenelkurulyapılmasıkararıalındıvedernektüzüğüileüyealımlarıkonularındabilgiverildi.   Biz de VarızDesteklemeDerneğiBaşkanıEsinParlak, Adana için, toplumyararınaçoksayıdakonudaçalışmayıplanladıklarını, kentindahaçağdaşveyaşanabilir hale gelmesiiçin, gönüllülükesasınadayalıolarak, yoğunçabaharcamayadevamedeceklerinisöyledi.   AyrıcaErolGüncektarafındanhayatageçirilen, engellibireylerle, yaşlıların, oturduklarıyerdedansederektoplumlakaynaşmalarınıamaçlayan“OturveDans Et”projesinin, buyıl Biz de VarızDesteklemeDerneğiçatısıaltındayapılmasıkararlaştırıldı.   Toplantıda; 10 Mayıs 2019 tarihindeyapılacak  Engel OlmaDestekOltemalıprojedepodyumaçıkacak 30 kadınve 15 erkektoplumgönüllüsününisimleride açıklandı. Bu yılkidefilenin;projesahibi Murat Yıldırım, DernekBaşkanıEsinParlakvederneküyesiÖzayTürkertarafındanyürütülmesiuygunbulundu.   Geçtiğimizgünlerde, anızyakılmasınınzararlarıvekonununekonomikboyutunuiçerendernekaçıklamasınınsonuçlarıvegelinennoktaylailgili, Prof. Dr. MahirFisunoğlutarafındanbilgiverildi. Son günlerdegündemdeolanşarbonkonusundadikkatedilmesigerekenhususlarhakkında da Prof DrNazankolumdantarafındanbilgiaktarıldı.

Anızkonusunungündemegetirilmesininardındangenişkatılımlatoplanandernek,genelkurulkararıalırken, yeniprojelerleilgili de bilgiaktarıldı.

 

Kısasüreöncekurulmasınarağmen, Adana için,hızlayükselenbirivmeyleçabagöstermeyebaşlayan Biz de VarızDesteklemeDerneği, hayligenişbirkatılımla Divan Oteli’ndetoplandı.

Toplantıda 9 Ekim 2019 tarihindegenelkurulyapılmasıkararıalındıvedernektüzüğüileüyealımlarıkonularındabilgiverildi.

 

Biz de VarızDesteklemeDerneğiBaşkanıEsinParlak, Adana için, toplumyararınaçoksayıdakonudaçalışmayıplanladıklarını, kentindahaçağdaşveyaşanabilir hale gelmesiiçin, gönüllülükesasınadayalıolarak, yoğunçabaharcamayadevamedeceklerinisöyledi.

 

AyrıcaErolGüncektarafındanhayatageçirilen, engellibireylerle, yaşlıların, oturduklarıyerdedansederektoplumlakaynaşmalarınıamaçlayan“OturveDans Et”projesinin, buyıl Biz de VarızDesteklemeDerneğiçatısıaltındayapılmasıkararlaştırıldı.

 

Toplantıda; 10 Mayıs 2019 tarihindeyapılacak  Engel OlmaDestekOltemalıprojedepodyumaçıkacak 30 kadınve 15 erkektoplumgönüllüsününisimleride açıklandı. Bu yılkidefilenin;projesahibi Murat Yıldırım, DernekBaşkanıEsinParlakvederneküyesiÖzayTürkertarafındanyürütülmesiuygunbulundu.

 

Geçtiğimizgünlerde, anızyakılmasınınzararlarıvekonununekonomikboyutunuiçerendernekaçıklamasınınsonuçlarıvegelinennoktaylailgili, Prof. Dr. MahirFisunoğlutarafındanbilgiverildi.

Son günlerdegündemdeolanşarbonkonusundadikkatedilmesigerekenhususlarhakkında da Prof DrNazankolumdantarafındanbilgiaktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.