ŞİDDETLE KINIYORUZ..!

GÜNDEM 07.10.2018 - 18:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1194+ kez okundu.
 

ŞİDDETLE KINIYORUZ..!

  İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Genel Başkanları Meral Akşener’e yapılan saldırıyı kınadı. Boyvadaoğlu, “Kendini bilmez bir grup tarafından yapılan hadsiz protestoyu şiddetle kınıyoruz”dedi.  Başkan Göktürk Boyvodaoğlu, yönetim kurulu toplantısında şu açıklamayı yaptı: “Genel Başkanımız Meral Akşener’in evinin önüne gelip slogan atan gençler, Devlet Bahçeli lehine tezahuratta bulunmaları çirkinliğin bir ifadesidir. Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş, ülkücülüğün kriterini çizerken ‘Türk milletininin ahlakta, maneviyatta, insanlık duygularında en yüksek seviyede bulunması, yaşamasıdır. Fikirler kaba kuvvetle değil, ancak kendilerinden daha üstün fikirlerle mağlup edilebilirler’  demiştir.  Türk milliyetçiliğini hedef alan AKP lideri ‘Türk milliyetçiliği ayaklarımın altındadır’  sözleri hala unutulmamışken, her ortamda AKP ve liderine destek veren Devlet Bahçeli zihniyeti, ülküden, ülkücülükten hızla uzaklaşmaktadır. Öyle ki, düşünceleri icatları ile çelişki içindedir. Hiç kimse unutmasın ki, Türklük ve Türkçülük ayrımcılık değil, ayrıcalıktır. Kurtuluş savaşın’da yaptığımız kurtuluş mücadelesinde damarlarımızdaki asil kan’ın varoluşudur. Türkçülük, Türk milliyetçiliğinin fikir hayatındaki adıdır. Yani her ikisi de aynı anlamı taşır.  Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e yapılan bu çirkin saldırı göstermiştir ki, MHP’de adından başka ülkücülüğe dair hiçbir değer kalmamıştır.”

 

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Genel Başkanları Meral Akşener’e yapılan saldırıyı kınadı. Boyvadaoğlu, “Kendini bilmez bir grup tarafından yapılan hadsiz protestoyu şiddetle kınıyoruz”dedi.
 Başkan Göktürk Boyvodaoğlu, yönetim kurulu toplantısında şu açıklamayı yaptı:
“Genel Başkanımız Meral Akşener’in evinin önüne gelip slogan atan gençler, Devlet Bahçeli lehine tezahuratta bulunmaları çirkinliğin bir ifadesidir. Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş, ülkücülüğün kriterini çizerken ‘Türk milletininin ahlakta, maneviyatta, insanlık duygularında en yüksek seviyede bulunması, yaşamasıdır. Fikirler kaba kuvvetle değil, ancak kendilerinden daha üstün fikirlerle mağlup edilebilirler’  demiştir.
 Türk milliyetçiliğini hedef alan AKP lideri ‘Türk milliyetçiliği ayaklarımın altındadır’  sözleri hala unutulmamışken, her ortamda AKP ve liderine destek veren Devlet Bahçeli zihniyeti, ülküden, ülkücülükten hızla uzaklaşmaktadır. Öyle ki, düşünceleri icatları ile çelişki içindedir. Hiç kimse unutmasın ki, Türklük ve Türkçülük ayrımcılık değil, ayrıcalıktır. Kurtuluş savaşın’da yaptığımız kurtuluş mücadelesinde damarlarımızdaki asil kan’ın varoluşudur. Türkçülük, Türk milliyetçiliğinin fikir hayatındaki adıdır. Yani her ikisi de aynı anlamı taşır.
 Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e yapılan bu çirkin saldırı göstermiştir ki, MHP’de adından başka ülkücülüğe dair hiçbir değer kalmamıştır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.